[另類][ 滅共預言 ] 中共係咪爆左條龍脈5

1001 回覆
66 Like 5 Dislike
2020 大預測(香港篇)

香港政治狀況

1月至3月:寶劍九 逆
政府和黃絲同時嘗試以溫和、關懷的手法鞏固各自的支持度,並想吸納中立港豬的支持;實際上,香港仍然處於不團結、強烈分化的狀態,而且暴力衝突將會持續發生。香港不論在精神層面或物質層面,都已被破壞得體無完膚。

4月至6月:聖杯公主 逆
年輕人將會受傷、受壓迫。他們會自我犧牲,或被大眾推出來犧牲,以換取社會「穩定」;成年人傾向不思進取,想恢復過去的「正常生活」。

7月至9月:魔鬼 逆
這三個月充滿危機,中央會更直接干預香港事務,屆時會有更多邪惡、黑暗的事發生,香港人將覺得失去自由,處處受制肘。在那時候,他們看到、接收到的資訊,都是被刻意扭曲的,所以對於很多事,他們都沒有發現真相。

10月至12月:寶劍皇后
會有一個強權型人物(可能是女性,也可能是處女座或天秤座)出現,用權勢強行穩定香港局勢。表面上,示威可能會暫時平息,但暗地裡令香港的根基更加不穩,埋下更多動盪的種子。

From黑白channel

不割蓆
想割都唔割得啦 點都死頂 一割就玩完
有跟開
但對返佢講既野
自己認為唔係咁準
Anyway 各自修行
所以信左先 點都係要小心
塔羅唔係測3個月架咩
呢d野睇功力啦 算命夠可以算一年啦 不過我覺得塔羅既變化比較大 但我留意開 發現佢都算準
青天白日係12瓣
見你咁講, 至於一位未嚟既, 可能係國民黨重返支那
source?
之前睇過段占卜好似都係黑白,講12月20會有更激烈嘅衝突(講嗰陣係11月兩大之役嗰陣),最後都冇發生
唉diu
啲武漢病人有兩個放咗出院
大家真係要保重身體,多啲洗手
但呢對係假,真嗰對喺大陸

其實係幾時換對假野落黎?會唔會係中共做左手腳?
唔係沙士唔係禽流感
唔知會唔會係新嘅病毒
不嬲香港呢兩對都係仿製
1930s已經喺度
蘭州逾千人元旦到醫院排隊檢查布魯氏菌病
https://lih.kg/1809120
又有啦
噚晚果集光明頂, 陶傑都係講嚟緊場戰爭係海戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞