[另類][ 滅共預言 ] 中共係咪爆左條龍脈5

1001 回覆
66 Like 5 Dislike
不過我又會懷疑啲病毒本身就係支那自己放出嚟
咪話武漢有個乜嘢病毒研究所
諗住用嚟殺貧窮人口
咁咪唔怕唔夠嘢食分,無錢又唔怕佢哋會作反

然後獨佔晒疫苗畀自己人打

但係病毒唔係咁易控制到嘅嘢嚟
有疫苗都唔係100%防到
病毒會自己變種架嘛
1979到而家四十幾年都係得9次,而家一個月就兩次
推背圖
第四十六象
上次震,蘋果搵堪虞學家講就話「五黃位不應有震動,在西南位發生地震,代表女性當權者有機會失勢,健康亦有機會出現問題。」他也警惕政府,必須提防瘟疫。
萬人不死,一人難逃
https://hk.mobi.yahoo.com/news/%E5%80%8B%E6%9C%88%E5%85%A9%E5%9C%B0%E9%9C%87-%E9%A6%99%E6%B8%AF%E9%BC%A0%E5%B9%B4%E8%A1%8C%E8%A1%B0%E9%81%8B-214500202.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cDovL20uZmFjZWJvb2suY29t&guce_referrer_sig=AQAAACPIe_DyT1SrXMtYuGLunyuNogF6tSfVtX9ljdMuKZ61JuaGaWytl5J2n8YHSirsskZndMa8MjnjP1ILWPMGVMPfXQ1WSGv7pmPzQDKXSd8-pyHUjjcWFAY5OaabvgWlxv77oeGrgqDHsMwxWhYGPncCyXrHX-Ppm8jzyd4sOfEG

太歲星臨北面 料有古怪傳染病

堪輿學家雲文子指出,在奇門遁甲卦象呈現「白虎」逢「傷門」臨「戊加戊」的格局,帶有地殼衝擊的意思,反映香港在己亥年豬年的最後一個月,出現地震等罕有的自然環境景象。她形容卦象就如一個預示,代表香港不穩定的運勢將會持續至鼠年,特別在二及三月或出現一些具殺傷力的病毒及疫症,導致人心惶惶。

堪輿學家周漢明指出,豬年的兩顆「病符星」分別位於東北及西南位,特首的禮賓府方向正是坐東北向西南,此舉令香港陷入動盪不安,「影響到香港人個個都唔掂」!周又指出本月底踏入鼠年,鼠年太歲星為「祿存星」,此星位於北面,而內地位於香港的北面,預計北方將有「古靈精怪的傳染病」或人事變更,易有社會動盪。

六月運勢最差 隨時有大型抗爭

在鼠年流年預測方面,周預計農曆正月大致平平穩穩,惟踏入農曆二月就會出現動亂抗爭,而農曆五月,即西曆六月六日起為鼠年的「破月」,代表運勢最差的月份,屆時本港隨時出現嚴重的大型抗爭,「到時社會動亂不安、各行各業生意難做、港人生活都不能安安樂樂」!
其實傳染病真係唔駛佢算
而家已經有幾種喺支那鍊緊蠱
屌呢啲我使撚佢預測咩轉行做時事評論啦
今次單疫症令我諗起地母經句「人民多暴卒」
唔明
中共魔人已滲透全世界各地
612一周年
6,7月學生又放暑假,咁局勢升溫好正常
唔會無,只係唔知到時一蚊美金換幾多港幣
即係柒鵝會收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞