[另類][ 滅共預言 ] 中共係咪爆左條龍脈5

1001 回覆
66 Like 5 Dislike
話唔定美國會直接用人權法凍結番某 d 人 d 錢,令到國賊收儉
不過 2020 先係戲肉,希望快 d 有 2020 扶乩
今日仲係農曆11月
要用黃金,要打成薄片串起一片片用
宜家一隻鈪幾貴
重點係「戒急用忍」
突然間好多post叫人去裝修某銀行
盡量要理性唔好中伏
每逢有咩突發野就係咁
唔知係有班5毛定班反社會人格既冷軍發神經
你扑佢幾塊分店既玻璃佢唔會肉赤
人地唔同美心吉野家靠前台搵錢
人地真正搵錢既野都唔係分店

煲到佢俾人制裁仲實際
四大圍板銀行連招牌都見唔到咪又係日日賺
有無上年個段片?
其實有d垃圾中資行 分行人影都唔多隻
叫佢摺埋去分分鐘慳埋d燈油火蠟仲有so
楓葉金幣lor
一個一安士大約11000幾
槍其實冇你想像中咁難用
雖然我信風水,亦有追開呢個po,但係我覺得呢個最難發生,因為始終解唔通呢幾方面

1.中美真係會為香港/響香港打熱戰?
2. 區議會選舉個數據已經顯示即使淺藍倒戈,人地得票仲係有增長,頂住64比,下年好難打到佢地要明顯出古惑(馬拉果種)
3. 中聯辦配票世界級,加埋功能組別,面對配票初哥嘅黃色陣營,根本唔洗出d咩招都好易守到35席(我地有奇蹟先可能有36席,唔過半始終威脅唔到政府)

仲未計出年9月前佢地瘋狂拉人,分化,追淡風,扮做野,轉移視線,而香港好多人都好善忘
所以有人估係美國查到選舉舞弊而派兵?
所以我先話佢地唔洗點舞弊,剩係屈制度都已經夠頂住半數種票果d一早已經有,但係又唔算核彈到要美國特登出手
如果真係支爆,我反而覺得有機會打熱戰
因為咁樣可以轉移人民視線
其次如果支共自己真係唔掂,係會同你攬炒
99年成大錯
先破後立
香港大破完憑住香港人才幹一定可以做得更好
之前好似有個預言話印度打低中共係2026年、
比共匪衰足6年跟手比人砌低埋丶就係我哋可以忍受嘅時間同忍耐力丶
最惡係咩人吖?
1丶夠窮
2丶夠狼
3丶比人踩得多丶依家印度已經將被共匪侵佔嘅地方反擊拿回丶你話佢俾人蝦夠唔夠!?
我自己盤算緊
下年支那一出事
啲蟲肯撚定走哂過嚟
到時香港亂上加亂
我唔知係留喺度打撚死啲支那蟲好
定係執定嘢去避難好
因為香港乜都要入口
加上物流一亂
真係好快斷糧
同埋無人倒垃圾
成個香港會同理大一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞