[另類][ 滅共預言 ] 中共係咪爆左條龍脈5

1001 回覆
66 Like 5 Dislike
LM
嚟緊果年,支共要立 23 條,再加支爆港爆,選舉舞弊
同一時間,英國首相莊漢生偶像係邱吉爾,支那領導人偶像係毛魔
其實我一直覺得彭斯同邱吉爾個氣場好似
唔知點講
懶懶閑又食撚硬你個種?
大概係咁
同埋大家都好鷹
諸葛武侯乩文

治亂循環有定時, 根樹生枝唯四七
老人星出現南方, 紀念化為公正堂
西南獨立曇花現, 飛虎潛龍勢莫當
聯軍東指成一氣,劍仙俠士有奇秘
水能剋火火無功, 炮火飛機何處避
此是陰陽造化機, 火意發明成絕技
稱雄東土日已終, 物歸原主非其事

但之後係真 美國接管?
講左咁多年支爆,次次唔成真,希望下年真係,唔好再狼來了
狼來有個教訓就係狼始終會到
記唔記得蘋果廣告
唔係話播親個年都仆街咩?呢個真係點解釋
上一次好似係沙士 今年年頭又有播到
路透社剛剛出了一份特別報告,圖文並茂,清楚列出相關人名,指出中共如何操控香港修訂逃犯條例:

- 香港「逃犯條例」幕後推手是習近平和中紀委 (中國共產黨中央紀律檢查委員會)

- 中紀委在二十前, 已不斷要求香港政府訂立「逃犯條例」

-2017年1月,中國億萬富翁肖建華在香港四季酒店中被中共特工綁架,中紀委於同年開始敦促負責香港事務的內地官員迫切需要引渡安排。官員們說:「習近平想要一種比綁架在香港逃亡的內地人更不具政治破壞力的方法。」

- 到2018年,中紀委指示親共派議員借陳同佳事件,向林鄭政府施壓,要求訂立「逃犯條例」

-在保安局局長、林鄭、親共派議員的推動下,逃犯條例極速在立法會面臨通過

- 612抗爭後, 中紀委建議親共議員不應屈服,而應繼續選擇另一地點去開會,審議通過「逃犯條例」

- 但林鄭向國務院副總理韓正建議暫緩「逃犯條例」,韓正同意

-林鄭8月向中共請辭,但中共不批准。

日出之雪?
我本身覺得蘇聯嘅倒下係好突然
美國嗰時個策略都係圍同守
當然有好多經濟政策同禁運
但政策都係鬥長命多
中共玩鎖國嘅話可以玩一排
搞唔掂委內瑞拉因為根本唔使美國出手

有興趣嘅可以自己去google下委內瑞拉行社會主義之後變成咩樣
糧食進口國玩鎖國
其實暗地裏有武器支援亦有凍結政府資金
但美國都無乜點出力都係行圍城策略
要美國主動出擊直入中原我覺得可能性好低
就算中國搞南海
我估美國最後都係封住中國個屎眼
行圍城策略
由得中國喺中原自生自滅
八國聯軍入城唔太可能
對美國嚟講
行圍城策略嘅話
時間一定喺美國嗰邊
所以無乜必要冒生命危險入中原
最後都係由得平民死啦
委內瑞拉都仲生存到
更仆街嘅中共唔會唔得
呢個過程我諗都好漫長
鎖國唔緊要,最緊要係鎖國前英美聯手收番香港呢隻金蛋返來。

之後中国國內會變成點,就睇中共人民點選擇。最理想就係南海/台海一戰,瓦解中共大部分武裝力量(重點係瓦解中共空防體系)。之後中共人民反抗就會容易得多。英美亦可以用空襲支援中共人民。

不過比起瓦解防空,更重要係拆撚佐中共個gfw。中共洗腦之所以順利大部分係因為資訊封鎖。外面真實的情況中共人民無法得知。
放長雙眼睇習近平超越毛魔。消滅3-4億中共人民
https://s.nextmedia.com/apple/a.php?i=20191222&sec_id=4104&s=0&a=20829767

算唔算日出之雪?
之前新疆集中營爆出內部文件
習敗北同李克強對柒婆評價兩極
其實會唔會係支共黨有25仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞