最近睇緊邊套韓劇 【8】

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
你講到一隻字我醒起,叫死的贊美(好似係)
係呢套好睇 短短地好快睇完
呢套之前睇完幾鬼SAD啊
你爆咗!
個故事係sad定你知先。sad一次唔緊要啦,短短地個故事又淒美,加上又有李鐘碩 申善惠做。
佢最近仲入左兩天一夜 可以睇埋
係喎 好正 多左機會俾人認識佢
佢style好岩做綜藝拍劇都正
一天同瑞午會上認哥!
金師傅2無佢份,轉左李聖經做女主
原來chani都有份去
瑞午肯定會俾問 揀一天定宇宙
正呀
三大角
故事sad 同我都sad埋
最後齊齊死個下真係
因為就係同做老師撞期?
我之前睇一篇文又無提到徐玄振主要主角仲有冇份

不過如果有人都有追緊老師呢套,講講我知第1集 部份內容我有冇睇漏或理解錯…
你話教師唔鍾意佢果PART 唔係睇到個網話佢空降先兜口兜面串佢??
有幾個原本係度老屎忽反而對佢好有禮貌 擺明想佢加入自己陣營
睇完EP2 學校入面都分哂派 ,
韓國學校應該同香港差好遠, 見佢食堂D老師+職員多人到
宜家個走向有D似未生+天空之城 (學校老師內部爭鬥 + 教育果part)
第一集以為係串越劇
睇完頭兩集Black Dog 睇怕我要棄呢套,Black dog係「未生」老師版。
原本都想講吓因乜野而棄,但廢事了 …
點解唔講

我通常都係等播完頭3/4隻,再睇下comment 點解先開始追
我講咗可能影響追緊嘅人,總言之 呢套好「未生」
feel到你對呢套劇好大抗拒咁
應該唔係用抗拒呢形容
JTBC新劇 檢察官內傳 我又開咗兩集
呢套劇改篇自同名小說,每集從收視點可以反映到好睇程度,我當然無睇過原著小說,但係第1集用咗輕鬆搞笑嚟介紹眾角色,而且圍繞住一個辦公室傳說嚟講,所以都幾唔錯,第2集 女主入劇,主題圍繞女主何解會降落到地區檢察廳?文戲多咗,好睇程度比第1集弱…

之前已經睇咗嘅Stove League 雖然第1集平淡偏悶開始,但第2集啲故事就開始浮現出嚟,呢套暫時講辨公室鬥爭多,又用咗棒球隊做背景,以第2集啲故事開始湧出同發展,呢套我自己都會追落去。Stove League我覺得有劇味啲
頂佢個肺一開頭以為有龍
點知係隻鷹
點解以為有龍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞