最近睇緊邊套韓劇 【8】

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
講棒球查實都係賣題材姐,同先前朴小姐套追星一樣
比賽咪比幾個shot你睇
畢竟如果真拍,卜場演員都唔小錢
呢套其實係商戰題材,但背景唔同

你講個兩點,我覺得團長定律唔會實現
其一:如果dreams攞冠軍,一定唔會解散
現實睇咩球類運動,解散一定唔會出現,仲要你拎冠軍,
到時球迷一定有增長,收視率,商業代言etc
應該唔會係解散,而係賣盤,畢竟都係塊肥豬肉》對社長
可能到接手既可能係降落傘》富二代,對棒球有熱誠

我諗佢晨早拍左個結局,然後就睇水溫做兩手準備
無人氣,就草草了事一季帶過哂
有咪加幾集落第一季,抽起結局落第二季

球探組長成日一開頭
有WEB版就會見到上線,但連WEB版都未見,不過巴絲你都好似入錯PO問。影視台另有一個韓國電影po
拍定兩個結局?我睇唔似
不過劇裡面講過嘅事,希望埋尾嗰幾集做好啲個交代。
我自己想睇埋兩派教練團點樣團結番,因為前集數又提過,似係團長要整理嘅事。但好似無正式解決。唔似套劇一直由團長去解決化解種種事
阿斯達,其實係6集=1季,頭兩季連續播,隔一期播埋第3季
但係真係無消息,同如果係同一批演員班底再拍,真係唔知何年何月先有第4季消息
black dog 好唔好睇
有冇巴絲講下
當睇未生咁看待black dog
我自己有追,都有少少緊張既
終於睇完99億的女人
有無人睇浪漫醫生
李聖經
我有睇
李聖經好啱做呢種角色?
手術情節好恐怖,尺度好大
要唔要睇左第一季先嫁?
你咁講我估你無睇第一季
第一季中散彈槍 鋼根穿身體 咩手術都有
第一季好睇啲?
用一 二季頭6集對比,第一季係好睇啲
第一季手術情節都幾誇張,但到第2季,唔知係咪因為香港渡過一個抗爭日子,第二季啲做手術內容唔太抗拒
套愛的迫降睇到第六集 男女主以外既劇情差唔多飛晒 真係為左孫藝珍同玄彬先睇
我都係
頂同我一模一樣
話時話玄彬好撚型
好鬼憎男二
我都無睇第一季就睇第二季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞