最近睇緊邊套韓劇 【8】

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
導演 演員 超哂班 可惜劇本爛尾
咁預期只係故事、人物背景唔同但係會有編劇喜好嘅元素係番春日裡面重現。如果你追過漂亮姐姐咪當係漂亮姐姐第二季咁睇都無問題,你照開睇都OK,睇完留番個評價講我哋知做個參考都好

不過講起前一排嘅韓劇,我都想翻開一套似係刑偵懸疑劇OCN套Watcher。不過我就無快咁快開嚟睇
Watcher好悶下
剛剛開vip,幾有興趣追落去
悶 都試驗過難唔到我。反而想睇吓徐康俊
JTBC金土劇《梨泰院Class》漫劃回篇
導演前兩套我都有睇 導演應該OK,我唔知漫動本身好唔好睇。
下期新劇中我幾其待。講開講埋追開套stove League收視係第4同5集急升過10點以上。係因為有外境?
係好睇he,不過南宮珉又再另一次定型啫。
之前就成日演斯文敗類變態,而家成日演腹黑老謀深算嘅男主角。
但佢真係好合適演斯文變態

之前做醫生未黑化個陣成日形住佢係啲變態醫生
男朋友睇左小小就頂唔順
好記得佢之前套劇害到俞勝浩好慘
之前睇徐康俊個套你也是人類嗎做得幾好
但呢套都算係我睇咁多套刑偵懸疑入面最悶個套
我睇過得咁多 有冇人有推介Signal 隧道 失蹤的的黑色m voice 檢法男女 秘密森林 犯罪心理 壞刑警 火星生活 自白
岩岩睇完意外發現的一天......
好鐘意白經 但好慘好孤獨
要睇翻www 開心翻先
頭幾集好好睇,尾有d拖
睇左兩集覺得麻麻
課左 但照樣要食廣告 dklm最後我都係直接上Adblock
有冇d台詞寫得好靚既劇可以推介
致忘了詩的你!!!
呢套都幾好睇
佢會引用翻啲詩 連翻去個劇情 好文藝 但同時都搞笑輕鬆
我尾都係咁飛 好悶 同埋我以為好甜先開㗎 點知咁虐 無心機睇
ok!聽日去睇
netflix上咗請回答1988,準備睇
理性嘅觀眾

的確好難頂同拖 完 唔唔追問我
惠利啲演技真係正
不過早排套清日電子李小姐無人提
睇緊 我成日凝住佢有喉核咁
99億,1號晚嗰集 我登酒吧老闆慘 太過有義氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞