最近睇緊邊套韓劇 【8】

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
都好睇,睇完順手睇埋觸及真心
睇左兒子的戰爭
NETFLIX睇
我原本呢套睇熟肉,但第3集起生肉字幕快到第二日就出到,所以呢套轉咗睇生肉,但今個星期兩集第二日又未見字幕 所以拖慢咗,不過ChannelA 有套新劇。追住呢套熟肉先。

新劇touch第一集不過不失啦,但我睇男一啱演小公司社長,硬係覺得套劇佢個型像唔啱做化妝大師…
你都幾識揀。
我又覺得ok 喎 可能因為本身都鐘意啲演員
1080p? 啲睇劇網應該無,全部都720p內嵌中字。
生肉就有1080p,但要download同等字幕(好似我咁)
我都鍾意
Mytv咪有囉,不過cctvb
我知,佢有提到過
其他大陸網都係你抄我我抄你,邊會有高清啦?
大6劇集網大6劇隻apps啲韓劇韓綜熟肉其實來來去去嗰幾個字幕組版本,如果你真係堅持睇1080p,又要比較快,唯有download生肉1080p再等字幕用電腦、手機啲Video player去睇。
依家日韓劇要有1080p或以上畫質都要靠生肉。
生肉我有個外國網站可以下載不同晝質版本生肉片檔。呢個網站連少有嘅韓國網絡電視劇都有。

主力出韓國電視劇生肉版dramaday.net
連埋咗

dramaday.net
再唔係就去台灣播劇app,開VPN去睇。不過我唔知有冇全高清畫質,同果邊允灣啲apps追新無大陸同生肉咁快,有啲劇要隔幾日先出到
巴打重未訓?我啱啱睇完第七集,訓啦。
我要睇埋套新劇touch先瞓,睇緊中…
Enjoy, 我頂唔順啦,明天要返工

good night
諗起NETFLIX有套法文劇有一條故事線(唔係主線)講法甲球隊班主個仔一接手即刻閂水喉同想賣走隊波
睇到第7集 痴線 集集睇到喊
對講親情嘅嘢冇乜抵抗力
咁你有排喊了
原來無左第八集,又要有排等
終於尋晚睇完6-7集 stove league

另外新劇touch,故事大綱應該係一位少女出嚟社會工作嘅奮鬥歷程。都幾似以前我睇過由阿rain同chrystal做男女主角嘅「對我而言,可愛的她」
睇完vip,好想打撚死個二奶,一路喺度扮可憐
套劇要咁冷面,南宮珉終於襯機會搵到輕鬆位表演
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞