最近睇緊邊套韓劇 【8】

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
好奇怪,應該係比較多人去追,但呢度同隔離就係好小人去講。唔通孫藝真走樣? 只有玄彬靚仔故事差?
劇情暫時真係一般,真係為咗玄彬孫藝珍先睇
孫藝真無乜走樣喎 同經常請吃飯差唔多
但我信韓國觀眾品味,第1集6點收視、之後兩集以每0.8%上升
故事真係麻麻地既,太假
真係為左玄彬先睇
但都過咗3集,我只見人J真妹同彬仔…一啲加密劇透都無,無動機咁快開
唔理咁多,我之前有講我睇生肉,假如好似星期五套Stove League第二日咁快出到字幕,咁愛的迫降一樣咁快的話,一有字幕就開。
我Netflix睇有字幕
我知道netfilx有字幕,但我一直睇開生肉,點解會睇要Download落嚟嗰種呢?因為有啲論壇出嘅生肉外掛字幕有啲劇好有心做。睇過之後就好想用嗰啲字幕嚟睇劇,netfilx同黃Viu都屬於生硬字幕嗰類型。我意思係如劇集畫面睇手機SMS訊息內容,生肉外掛字幕可以係個訊息隔離空白位用同一隻色嘅字顯示返字幕
我仲睇過仆信惠前兩年拍嘅韓綜藝森林小屋字幕,畫面裡面本身就有好多韓字,仲有一集會郁 但連外掛都做到跟住郁,所以就迷上呢種方式去睇韓劇。

通常遇到啲特別有心做嘅字幕就係好似愛的迫降呢類劇見最多。

下次搵張cap圖po上嚟,你睇咗就會明我講邊隻字幕
佢好sweet啊
表面成碌木咁乜都唔Care 但暗地裏自己又好上心
唔識形容,可能佢面太細唔夠位擺
買護膚品同bra
你意思係好早期就有置入式廣告?
我諗唔算
岩岩睇完最新一集
硬係覺得之後會有d虐
我諗第6集孫藝真就會返返去南韓
之後玄杉就繼續幫啊哥報仇
之後條奸人就成功迫害玄杉去做脫北者
愛的迫降新個集好sweet
可惜劇情真係好弱,
我都覺得佢怪怪地,太瘦了,男一正常d
認同
你估女主點解咁憎靚仔?
殺父母仇人
佢做變態先正,看見味道的少女做殺人魔,好過男女主角,remember兒子的戰爭演人渣富二代又夠入型入格,害到男主角一家咁慘,除左劉亞仁之外應該無人做呢類角色好過佢
我睇果個位都打左個突
不過見佢地咁sweet就算啦
成套戲剩係想睇佢地兩個,女二暫時都未算好反感
但一見到世里屋企人就即快轉好煩膠
殺佢父母係靚仔所以憎哂所有靚仔? 有d怪應該無咁簡單掛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞