最近睇緊邊套韓劇 【8】

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
on99 game of thrones 睇太多

呢下以為係龍
99億
9-10(5) 今集無晒狗血情節,最尾嗰幾分鐘超緊張,不過11-12(6)嘅預告又到女主角個老公又暴走過,又會多番變態行為

呢套暫時都OK

我今個檔期追:
Stove League
99億的女子
愛的迫降(未開)

有時間或者睇埋 檢察官內傳
又有d似,我都有睇got
有無睇有瑕疵的人們?
我開左愛的迫降,都ok架
無睇 亦未必開,以上面係一星期7日都睇劇,好似都好滿足。

愛的逼降 我睇生肉,唔會追咁貼
因為都要等字幕
最近淨係得閒睇個套精神病日記,都幾好笑
呢套真心好睇 10集都keep住高潮咁濟
終於睇哂隧道
估唔到比我意料中好睇
一睇就停唔到
我覺得呢套劇好睇過秘密森林
雖然好多人覺得秘密森林好睇啲
秘密森林比人感覺有少少悶
可能風格問題 套野都比較多講細節 懸疑味好重
隧道就比較煽情啲
正喎 呢個組合
睇緊瑕疵、新西7
考慮緊99億,但未必有時間睇
新西7
係新西遊記?

99億你抵受到第1集啲劇情到最後7分鐘。咁先開始好好睇
1-8(1-4)集 奏節唔慢,但尋晚嗰集突然慢咗好多,不過又係另一個發展開始
99億 正喎
我而加都係追呢套 故事又係好想令追落去
同埋家暴情景真係好寫實 好慘
99億 我覺得有啲場景過咗火啲,唔洗做咁激咁極端。
不過尋日逃出屋企兩個同男人放走個女,有少少唔合情理,接住佢兩個之後又一齊去網吧老細嗰度等
我覺得逃走出馬路截到電單車 仲無條件義截係最令我接受唔到
載先岩
係呀,新西遊記
呢輪好忙,散咁啲先睇開唔開99億

仲係極慢速咁睇緊busted 明星來解謎同千里馬超市
99億,我都追緊

個女主老公 好撚陰險咁
唔知導演定係編劇要求做到咁樣,但我覺得有少少變態,有嚴重狂燥症?
有瑕疵的人們好似無乜人講,套野睇到16都重幾好睇幾好笑。

二佬重做緊
男主爆屎病好番,少左屎尿屁。
重未接受到吳漣序個整容樣
輕鬆愛情韓劇嚟講收貨
二哥真係好可惜,佢好有魅力,仲咁後生
我就除咗吳漣序,覺得大哥同男二個樣都怪怪咁
男二係靚仔嘅,但眼耳口鼻就嚟跳出塊面咁
有無巴絲追愛的迫降
好後悔上星期就開左黎睇搞到而家要逐集追
玄彬真係好靚仔
唔係話,你講到咁恐佈嘅 迎合埋個劇名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞