最近睇緊邊套韓劇 【8】

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
@鳳凰天使TSKS

18日南宮玟超話 通過INS寫道「謝謝你烏龜,托你的福我要當記者了」,同時上傳了兩張照片。公開的照片是南宮玟在夏威夷看到的幸運烏龜。去年南宮玟在出演《我獨自生活》時去了著名的觀看烏龜的地點,南宮玟打賭如果看到烏龜電視劇收視率就破17%,如果沒有看到烏龜電視劇就會失敗。此外,南宮玟還在SBS《深夜正式演藝》中做出公約,如果《棒球大聯盟》收視率破17%就挑戰1日記者。據Nielsen Korea統計數據,17日晚播出的《棒球大聯盟》收視率達到了12.9%, 15.5%, 17%,瞬間最高收視率達到了19.4%。
@鳳凰天使TSKS

1月17日晚金土劇收視率(全國)
SBS《#棒球大聯盟#》(主演:#南宮玟#、#朴恩斌#、#趙炳奎#)第10集1部、第10集2部、第10集3部:12.9%、15.5%、17.0%(+1.1、0.0、/)
JTBC《#巧克力#》(主演:#尹啟相#、#河智苑#)第15集:3.8%(-0.4)
Channel A《#觸摸#》(主演:#朱相昱#、#金寶拉#、#韓恩貞#、#李泰煥#)第5集:0.9%(+0.2)
係呀佢廚房嗰日先第一次出
編劇應該想幫所有角色整loveline除咗主角
touch想棄
重未有第10集睇?
出左喇
今朝已經睇咗
但係係韓迷 唔係tsks
打啦打啦,應該12集有得睇同Viking打啦
好野應該12,13集有得睇同Viking比賽
好想快d睇11呀
tsks同韓迷 兩大熟肉2點鐘都出咗第11集。
Black Dog!好撚正!
鍾意佢係校園劇 但focus係老師嘅職場係點樣
巴打睇左未?我留番明晚慢慢睇,好快同Viking打啦
一陣上床攞部手機睇
巴打真係超級韓劇迷,我頂唔順要訓了
好 早抖
唔悶? 我睇完兩集就棄咗
因為勁似以前套未生
睇咗最後嗰集了 Chocolate呢套無追錯
Ailee首just look for you有bonus
唔悶呀 我好鍾意未生 我鍾意睇啲現實啲嘅劇 所以我覺得好正
好唔現實,邊有啲好似女主角咁好恰既人
睇愛的迫降,有啲想去北泡睇lol
咁快 我琴日追咗直播 好爛尾呀
啲ost全部都好正
頭兩集俾我感覺真係好未生。人設又似。連第二集有一段情節都抄埋。加上想好寫實但頭兩集俾我發現bug。所以睇到第2集我棄了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞