最近睇緊邊套韓劇 【8】

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
有無人開左kimbora果套touch
韓迷有出到熟肉,今晚開始試開睇4集
如果比愛的迫降故事性高,棄愛投Touch。不過我都係因為男一男二
有少少想開

你開未?
Stove league 個收視真係好誇張,完全係sky castle模式由3.3每話上升到第6話 14.1。
我睇緊netflix套 愛的迫降
可能因為韓國都幾多人鐘意嘅棒球,同最重要係劇情愈來愈好睇。
我係巴,睇完第5集都睇到眼濕濕,第5集係拍得幾憾動人心。
有冇人都有睇vip 我見好似冇人講起
呢套個劇情雖然唔係好新鮮好特別
但係因為張娜拉做得好好我睇到好投入抽離唔到
聽到ost就即刻入返套劇咁
有睇一開頭鋪伏線都幾吸引,但男主啲戲我唔識欣賞
多得李準基唔拍,而南宮珉主動要求拍。
我好難想像李準基做呢D腹黑悶騷o既角色
當講商業既劇睇都得

服兵役果段
果邊職棒球星真係入選亞運屈機打幾場贏金牌就得(似孫與民都走去踢亞運咁)
因為日本台灣亞運都唔會派主力
一連睇左三集,好有張力,雖然唔係太明佢地講棒球d野但一d都唔悶,好想知南宮珉點解次次教完攞第一都會解散。
睇返官方資料話佢教親既隊都係窮隊
所以我估係見佢人工低就請佢
(常務都係咁既原因請佢咋嘛)
點知次次比佢帶到贏
啲隊一贏即刻割禾青唔想再哂錢換冠軍
始終佢之前帶隊果啲運動都唔係韓國國內大勢運動
光榮解散就算數
李準基 冷面ok嘅 ,但如果做所謂領隊角色,可能未夠穩重壓唔到場講服唔到觀眾
我睇完第一集都知道係辦公室政治鬥爭類。不過講嘅事可以好多16集都未必講完,唔知話好似有下一季。最估唔到會去夏威夷取景
唔會咁簡單啦,埋左伏筆就會有個故事,
南宮珉做得幾好,夠冷靜又夠cool
同埋佢細佬同會有d野?
我係覺得第1集大部份時間偏悶,劇情好平淡…
可能因為唔識棒球所以覺得有d亂?
我就覺得個鋪排幾好,我一睇就睇左6集,今晚會睇埋其他
最新個集忍唔住發嬲個到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞