最近睇緊邊套韓劇 【8】

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
屌我都有咁諗過 不過hani演技比想像中好 套劇好睇就唔稱得上囉
啱 以為佢主要綜藝路線演技會誇 點知又幾自然
頭一二集未知乜事覺得幾有趣同幾好睇 知道乜事開始就覺得有d位好慢同埋劇情好易估希望會有驚喜。。
佢又未去到梨子美珠咁痴線,

之前就話要幫exid宣傳先要上rm個d,

而家去左做演員開多樣搵錢就要跟角色
同埋網劇就唔會咁大期望既 好似得十集 已經播左六集
不過以前hani係exid紅嗰時做綜藝真係幾放
但比起bomi美珠呢啲算正常啲
依家做演員連蔭都唔留 成熟左
XX 只係得5集 由1月25日 - 2月22日,逢星期六一集
我跟vlive睇vlive兩集=mbc1集?
你地點樣睇番以前啲劇
想BT 都冇SEED
我無開呢套,但應該係1個鐘又分拆兩part當兩集計,因為生肉都係見得3集
viu,netflix,google
我都係!!開頭睇以為hani係同條女一齊過
屌我都有咁諗過 不過hani演技比想像中好 套劇好睇就唔稱得上囉
啱 以為佢主要綜藝路線演技會誇 點知又幾自然
頭一二集未知乜事覺得幾有趣同幾好睇 知道乜事開始就覺得有d位好慢同埋劇情好易估希望會有驚喜。。
同埋網劇就唔會咁大期望既 好似得十集 已經播左六集

打 韓劇線上 會搵到啲網係線上睇
不過字幕就係簡體字

B站追綜藝會好啲 韓劇比較少
有既話會lock左 要上微博搵link睇
不過綜藝普遍都有

想繁體就一定係viutv同netflix
真係好好睇!啱啱睇完第四集又要等成個禮拜先有得睇
ost都好正 玄彬真係型

男二女二戲份少得可憐
ost最鍾意尹美萊首flower
玄彬同孫藝珍 尋日嗰集ending 勁sad
世正呢首都okay
呢首都好正
https://youtu.be/FFmdTU4Cpr8
找緊mp3 合集
Playlist有啲都幾好睇嘅
佢第四集質問秀雅嗰度型到仆街
我覺得love playlist 成個系列都好好睇
佢質問秀雅嗰啲樣好寸好型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞