最近睇緊邊套韓劇 【8】

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
當時係覺得冇咩令人好想追落去咁嘅感覺
跟著唔記得就棄咗
明明題材幾好
其實幾好睇
呀叔做得勁落力
我睇知陣覺得佢嗌破喉嚨咁拍呢個scene有啲辛苦
其實我覺得驅魔情節有啲膠但為左材昱oppa冇辦法
感謝巴打推薦!
最近辭左工搵緊野做,做緊廢青
有寄託了
少時不了
但有劇情既都會睇
原來今個星期六好多人期待玄彬同孫藝真套新劇,會講北韓軍官,咁睇開熟肉嘅人就要留意小心好多內容因為講北韓官兵,被共匪删減剪走嘅內容搞到每集有可能牛頭唔搭馬咀。上次大陽的後裔生肉完整無缺…不過我未知黃Viu會唔會播,黃Viu應該係播足本…
另外今個星期SBS金土劇,上映一套以棒球運動做背景韓劇比較少有嘅題材 Stove League。唔知南宮珉今次呢套演得好唔好睇。對上一套監獄醫生一般般
Google韓國發佈2019年各個部門搜索詞Top10(僅摘錄影視/韓星相關)
韓國國內綜合搜索詞Top10
第2名:鄭俊英
第3名:崔雪莉
第4名:《SKY CASTLE》
第9名:《Hotel Del Luna》

TV部門搜索詞Top10
第1名:《SKY CASTLE》
第2名:《Hotel Del Luna》
第3名:《偶然發現的一天》
第4名:《山茶花開時》
第5名:《新西遊記外傳姜食堂2》
第6名:《權力的遊戲》
第7名:《阿斯達編年史》
第8名:《熱血司祭》
第9名:《我唯一的擁護者》
第10名:《Produce x 101》
得老納吹大咗
Vagabond真係好好睇 希望netflix會泵水拍第二季
監獄醫生好睇喎
我對呢套都有期待,希望viu有得播啦
Top 10 睇左一半
無聲無氣應該無第二季了
唉 如果無的話真係好嘥個故事同人物都好好
個故事尾就一早埋哂伏筆拍第二季但套劇反應一般,完全無聲氣話拍第二季,套野投資咁大都唔知收唔收得番
呢套野真係幾驚嚇,頭兩集有電影感,一路睇一路驚
巴打睇左未?
我再觀察今晚同聽晚嘅收視如何後先決定追唔追。
我等緊你個報告
你都知韓劇好多虎頭蛇尾,整體好唔好睇要睇埋第4打後嘅劇情就從收視反映出嚟先清楚。呢輪無上網無時間搵呢套劇評。呢幾日上網搵嚟睇吓先
個男主角最初都覺得奇奇怪怪,之後愈睇愈順眼
男主同拍火星個鄭敬淏好似樣
都係有啲奸奸地
過咗尋晚5/6(3)集之後,比上星期3/4(2)集平均升咗2%,第5集9.4%,第6集11.3%。似乎追得過。不過略略知道係所謂狗血劇
大媽狗血劇?興趣大減
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞