用CMB match左約200個bagel但約到出黎既只有4個

1001 回覆
73 Like 87 Dislike
正常啦,如果出到黎八兩金咁既樣幾好傾都冇用
邊有可能like返曬我
通常我like哂9成 嗰一成太柒 like唔落手
有啲女可以放幾張相但張張都唔笑死老豆咁樣點like得你落
平均一日有三個match咁
識我啦 我都有玩CMB
絲打唔好灰心呀,之前我玩左cmb一個月左右,中間都玩到有啲灰機,like自己ge又唔岩眼緣,match左返黎果啲又唔太岩傾,啲人又覆到好慢...所以都del過幾次app
但最後無心插柳柳咁match到依家個男朋友返黎,傾落覺得幾好傾,之後交換wtsapp再約見面...我哋第一次見面都大家,約左幾次就好自然一齊左~
所以抱住平常心識朋友咁玩會好啲,冇期望就唔會失望~
你有冇約過/被約過?
其實係咪要比錢玩
5x30x3 = 450 < 700
好真 同一情況
屌exact7ly,依家係咪玩緊看圖講故事,都唔知嗡乜鳩
我三樣都無喎
係未傾到去約出街既程度已經傾唔到落去
版就對既,但首先第一次見已經摸身摸勢,之後就係咁叫我上佢屋企甚至返大陸,我無理到佢佢兩個月後都仲搵緊我cls
同問
利申數學極差以為自己計錯
通常一兩星期左右啦,但每次都係對方主動約
我覺得APP先係最好, 配對公司我JOIN過, 其實無想像中咁好, 同埋成件事好PUSHING, 反而APP先可以放鬆無壓力咁識人

唔想遇到咁既情況
樓主唔好灰心呀 總會遇到的!
我同男朋友都係CMB 都認識
依家每日都好幸福快樂呢
但遇到佢之前 都同過其他奇奇怪怪嘅人傾計
所以唔好心急吧

我覺得個app 有正常 亦有想呃錢嘅人
樓主小心d 揀人呀!

Btw,祝你成功搵到男朋友啦
擺到明佢鳩痕想扑野
絲打可以去join 下運動班或者做下義工,其實好易識人識朋友,就算唔得都冇哂時間
啱呀,真愛難求
順其自然係最好
而我最怕係嗰啲已經有拖拍仲成日撩你嘅賤人
仲要唔講你知佢係O嘅
你對佢動心就死得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞