用CMB match左約200個bagel但約到出黎既只有4個

1001 回覆
73 Like 87 Dislike
同個無乜feel既一齊都真係辛苦比左個限期自己
咁啊?
都有嫁,有啲係profile開宗明義求sp,有啲睇見張張相都係腹肌相都大概知咩料
唔識喎 求解
咩黎嫁p牌仔真心唔知
Post肌肉相
同而家老公係由交友app識,加油

利申: 識到老公之前從來冇玩過交友Apps,除咗佢都冇約過其他人出嚟,可能好多嘢都係整定
玩呢個apps發覺女既profile一定有三寶之一

旅行
爬山
要求幽默
絲打係咪below普通樣??
正常玩apps 既女應該不缺男仔搵佢出街
點中伏法貨不對版?定毛手毛腳
想講 絲打我同你一樣感受 一路睇你po一路心諗 有人同我一樣諗法原來 個情況又係好似 個心玩到好攰 好似啲嘢重複又重複咁好無謂同一個開場白同樣嘅結尾 玩得多就覺得好似機械人講嘢咁。。。
可唔可以講下個故事
你係絲打?
笑死 你又講得好啱 試過用男版睇女仔 真係有個pattern咁
利申:絲打
Hey mandi先岩
屌 我都係
摸手摸腳係真
我呢個陰影持續左一年
一定唔可以傾幾日就約出嚟,男人會覺得你好隨便, 就算你個心唔係咁諗(我自己個陣唔識嘢以為呢d交友app規矩黎

其實,有人傾幾個月先出。仲發展得幾好
扣1萬分
精蟲上腦,自己知就好,女仔唔察覺都無咩事。
但一定要尊重對方,控制下自己舉止。
你通常傾左幾耐先打算約出黎見面?
好多
lm
日日番工好悶,add 親個d 傾左幾日又唔覆
有冇興趣交個友
有時約左出黎,傾得幾好,有講有笑,覺得對方幾岩我要求,想進一步發展,但之後whatsapp佢就唔覆/hea覆,好無奈
相反,見左面覺得唔係咁岩feel果D先好主動搵我個天點解要咁樣玩我
樓主25歲認真巴岩唔岩你
CMB係比啲想扮唔係約炮嘅人用黎約炮嘅
全部呢啲App都係咁架啦
歡場無真愛
True 所以at the end of the day
個個都係睇樣先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞