用CMB match左約200個bagel但約到出黎既只有4個

1001 回覆
73 Like 87 Dislike
其實依家講做fd我都ok我不嬲唔識flirt 人一直當朋友咁傾計相處應該唔會唔舒服掛
你都講到咁 你應該都明啦
你唔識flirt,下次有target就盡量縮短傾計texting 時間,傾兩三日就約出黎
利申 溝女博士
明就明ge可能唔甘心有d hurt
咁我又無咁癲起碼1個月啦出街我都可以保證唔dead air ge但我text好懶/忙,覆得多但慢,1個幾2個鐘一次5至6句左右
有時只係寂寞想搵人夜晚傾下,有D心動約出黎見下飲野身體接觸。唔一定要sex好怕約左純情少女出黎hurt到人。除非真係好岩先會發展落去
CMB,不了
做咩要浪費1個月先驗明真人素質
你咁樣對方一定以為你冇意思
巴打傷過好多少女心?
屌,一個月長左啲喎
女仔係咪會match多過男??
人地唔知 以為你揾chat fd
其實d人like完兼送埋花然後match左但係唔講野係咩心態我仲要hi完佢都唔覆
唔知有無,可能大家傾計再出黎都係各取所需。
仆街我拖左都未確認關係
屌!!!!!!!!!!真心唔知做乜閪,究竟係想傾定唔想傾呀屌
現今世代扑左都唔等於確認關係
其實要玩幾耐先match到

屌,外國撚要同鬼佬掙已經難
自己又唔係靚仔

利申玩左兩日only
信我 絲打 之前試過 佢其實冇咁鐘意你 咪呃自己
巴打係邊個國家?
一蚊都無比過

我覺得CMB女仔普遍好高學歷(定其實要SET?)
我睇緊果D都係大學生
MATCH到好多我都無傾計
直至遇到一個好主動0既女仔
結果佢約我出黎食飯,過左幾日做左我女朋友

我用完CMB介紹比個男仔朋友
佢都好快喺APP度搵到女朋友
我覺得tinder d 仔高質過cwb
tinder約過~10個,好多矮仔但都係正經
cwb match嘅仔毒到唔想傾
最後同左tinder第一次約嘅男仔一齊,依家7個月
美國加州
用okcupid玩左幾日係有10個人like
得黑人,肥婆白人,老女人like, 有幾個亞洲女仔
但全部都奇奇怪怪

尋日有個合眼緣既白人like我,但佢又高過我我都廢事同佢傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞