用CMB match左約200個bagel但約到出黎既只有4個

1001 回覆
73 Like 87 Dislike
hi 完你肯應下已經好好
我經常hi 完,講兩句對方就唔應機
有啲好少少講到一兩日之後先唔應
真係好鬱悶
同過一啲係美國長大既朋友傾,佢地話係外國尤其大學黎講亞洲女仔係成個金字塔入面最頂層,因為啲人普遍覺得亞洲女仔會比起鬼妹溫柔好多,又嬌小啲,所以無論鬼佬黑人亞洲人都會prefer
相反亞洲男仔就係最底層不過當然依個係一個好膚淺既講法,總有女仔會唔理依啲stereotypes
其實我真係唔明
傾一星期,見第一二次就決定到鍾意對方架咩?一啲都唔真心 🤦🏻‍♂️
佢地唔迫我嘅話,我願意繼續同佢地生活落去架,你迫我我咪唯有如實相告
係我hi班仔 而家玩左兩日 都係我係到hi人
我係一個被動0既人
通常MATCH左就算
唔會主動同人傾計

而家個女朋友當初主動同我講野
同埋主動約我出黎
兩日好少啫
好快你就會發現係無間地獄
你就好啦
我學左一年語文 都無識到女仔
網上識啱我
網上識 目的好明確
係囉,其實都要互相問問題嫁嘛⋯⋯有時得我一個問,好灰機,佢好似好唔情願同我傾咁,但又會約出黎,好亂
如果分手都無唔捨得 一齊唔係好耐
前排各自發夢無見就三星期 唔係我出聲今日都唔會見
只係唔知點開口 面對面係咪好啲
同緊幾個傾都攰ga 絲打
邊個啱傾 樣ok 咪同邊個多d傾
其他後備
佢都唔認真就whatsapp分都得啦,都唔想浪費時間見依個人
仲要問?!
兩個月食三個都幾叻
呢個真係 好多女仔都話唔想人審犯咁
問題係問一個問題 分享D野比佢都HEA應
好難傾落去
咁我都明既⋯都有依個情況既,但可能每批人都唔同,有時有幾批都係覆得慢或者覆埋啲奇怪野或者一句起兩句止就會搞到我又想del app
絲打玩個app小心啲,之前試過兩次match咗懷疑警犬,係咁問我上星期日去咗邊,有冇發夢
望一望個employer,係寫civil servant/公務員
琴晚上黎屌左下d男人拎完whatsapp就覆得慢
藍tick下佢又好左d wo
呢樣真, hea應想我點接姐
你估真係咁多話題可以講咩

不過唔想識新人,次次都要重新自我介紹咁
真係好灰機
啲女就係咁傻,睇嚟巴打幾靚仔

不過估唔到cmb啲女都會速食,以為真係long term relationship 添
Agger
有d仲要職業打fuck popo 不是popo
好不打自招
第一次拍拖都唔係好識分認唔認真
平時佢都會主動WhatsApp 我 同我講做啲咩報到咁款(我無要求) 我地唔會傾電話唔會FaceTime
我個fd就話比三個月自己 可能係我未習慣拍拖
但今日放手個下都真係扣曬分 但佢又好似無嘢咁
完全無反應 有啲match到一陣之後就話搵到男朋友了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞