用CMB match左約200個bagel但約到出黎既只有4個

1001 回覆
73 Like 87 Dislike
我都玩佐成年,match 同出街都好多個,但總係發展唔到,可能份人慢熱,又無咩興趣,只係鐘意食嘢、睇劇、睇動漫,無咩話題,傾傾吓就無咩嘢講
咁我有friends 做ibank, 乜鬼副總裁,正經唔蒲,結埋婚家庭為重
佢地得master, 老婆全部有phd

樓主想高攀上去,條路少不免有啲崎嶇
咁係你fade out 人定人地fade out 你先
話題唔駛話keep 住beli bala,唔好斷就得
見過接受到嘅,咪keep 住出嚟食個飯都好,維繫住
Ibank vp 周街都係 咩副總裁大下人架炸
夠年資就有
不過交友上面啲ibanker 自己睇路啦
岩呀, 連sales同臭雞都冇我份
屌真😂有好多credit suisse VP,係咪做幾年就已經VP嫁?好似AIA一入去就做manager咁
求介紹
咁高級副總裁🤔?
成日聽佢地講要諗點炒人 應該未到人人都要做呢啲嘢掛
我都諗緊繼續讀落去嫁想做幾年野先
救命 經歷好多既叔叔
好吸引

利申 c
比心機玩,我用呢個app 半年 每星期都有三四個match ,最後識到乖乖女,而加就一年。
飲食呀,但係office工黎
不過依家係失業撚唔知之做咩
我實際只係個平凡叔叔
日日返工放工,間中煮下飯,出街只係做gym 或者去海邊跑下步
閒時睇劇飲酒聽音樂

幻想破滅未?
但唔排除佢係好識玩,派軍糧?我如果咁做就即係想傾多啲囉
應該係對你有興趣想同keep住聯繫
係因乜解究令你放低以前狂野既生活呀
冇破滅
哩啲先正啊
哩個app係咪一定要課金
佢要我課先睇到咩人Like我
梗係唔係啦,課金係令你一次過睇曬有咩人已經like左你,可以一次match曬你最鍾意果啲,唔駛每日都只係睇到幾個
唔俾錢只係代表你會遲啲睇到曬所有like你既人
同埋我懷疑果個like數係假既,係想氹人買only
我咪依個問題係咪要繼續單身落去
雖然點都唔會課架啦
但都想知下
你試下放個pw 出黎就會有好多巴打搵你架啦
同個泰妹一齊果陣,突然有種想固定一世就算嘅感覺
你識唔識係discover search 人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞