用CMB match左約200個bagel但約到出黎既只有4個

1001 回覆
73 Like 87 Dislike
你驚自己口手技巧太好,以後男朋友唔肯屌好過
講起睇戲就有啲無奈,有次約睇戲我話我五分鐘後到,佢就話唔等我入去先叫我自己入黎,我入到去都仲係岩岩播完一開始啲廣告,遲到係我唔岩,但佢又有無咁鍾意睇戲
一開始約會係咁架啦
約係尖沙咀食飯,之後拉你去海邊行你肯唔肯先,第一次就咁做反而有啲odd
都唔一定架
有時未必係唔了解
而可能真係兩個世界

我而家女朋友當時MATCH左
第一句係用英文問我
你介唔介意你女朋友人工高過你

我心諗:呢個八婆都幾串架喎
點知原來佢讀緊MASTER又做緊化驗師
而我只係一個文員仔
無乜風度囉
係咪ON9架個男仔
好撚古怪
個男人太cheap 鍾意睇都會等埋女仔先一齊入,話晒係約會一定一齊做同一件事
屌我有試過喎,講真我果次有少少expect可以有多啲身體接觸,但大家真係太投入傾計最後咩事都無就送左我去搭船,我估下次要返多少少酒精影響先會放膽做
你溝女無數
有無試過無咁悶0既約會方式?
定係都係食飯睇戲穩穩陣陣
下年屬鼠多桃花
起碼建立係愛上 有啲精神潔癖
所以我話我發現要求男仔唔on9原來係好高要求
之前出黎見既會尷尬緊張 但都多嘢講 ,可能每個都傾左段時間所以唔會無嘢講
唔好話約會啦,同普通朋友睇戲都會等啦⋯所以果次真係搞到我又想del app
呢啲嘢好難搞架
第一次約會有啲女仔完全唔想對方掂佢
之後就變咗上嚟話啲男仔好猴琴,第一次就想有身體接觸

除非你俾到signal 出嚟開綠燈
有無下文
表示cmb識到ex 拍拖唔夠一個月就想搞 扮晒野咁 伏味係半個月既時候開始有 利申 佢係popo
嘩走得快好世界
依半年香港咩事吖? 仲得閒用心flirt人咩...
利申 之前用咗CMB一個月識咗依家男朋友
認真咩 都係得個一次姐
大家屋企都經常有人 無乜幾可架啦
同埋己經準備分手
例如咩signal咁呀?我都驚俾男仔覺得我猴琴
cmb 是好東西
可惜,依家爆房既成本係破天荒既低,好想瘋狂爆下
咁我諗個男仔未必係女仔杯茶
其實適度身體接觸係好事黎
不過唔好表現得太喉禽囉

我覺得老土得黎實用既
係學定D初級魔術
借D意咪捉下女仔隻手之餘
又可以"乙水"下佢地開心
第一次我永遠都係食餐飯唔會搞其他嘢,食前食後想行下係ok
之後睇個女仔俾咩signal 我,我先再睇有咩做
當然試過7點食飯,10點食糖水,12點再去bar 飲酒,3點個女仔都唔想走
反正事前準備好晒附近有咩可以做,睇定戲院有咩戲係咩鐘數做就得
有時係女仔食完飯建議去做某啲嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞