用CMB match左約200個bagel但約到出黎既只有4個

1001 回覆
73 Like 87 Dislike
巴打咁你係咪已經課緊金呀
香港地有啲咩學術group join架?
屌啲女揀王子咁

普通樣
都要同人傾計先有機會既,但我自己都好驚好aggressive既男仔,點樣拿捏就睇巴打你既經驗啦
隨緣,而家專心做其他事算,等運到
好撚勵志呀絲打,希望真係有啦
真心咩巴打,唔好咁高期望喎
屌完全明,其實我覺得一個月只有幾日係好想好想有男友,可能荷爾蒙影響,但冷靜落黎見自己想去邊做咩都得,唔駛為左一個人而好影響自己心情,又唔想完全放棄咁既自由
好彩果次係對方都有發夢既
吹幾日水果個果陣講起鍾意食咩,佢就講起佢去旅行果陣食果啲野既相,我自己好鍾意咁樣既,覺得佢有心想分享佢自己既生活點滴比我睇,而唔係齋嗡,會有多啲其他話題延申、例如旅行玩左咩呀,黎緊想去邊旅行,鍾意咩地方等等等等咁
巴打對我有咩期望呀,唔想識左之後令你失望喎
絲打加油我覺得愛情呢家野係你睇得越化,佢就會黎揾你
其實係好攰呀,攰到唔想覆,見大家咁講似乎我都要deactivate一下
想真心識到一個可以互相扶持既女仔,真心⋯😢
留意下灣仔富德樓入面既單位啦,好多人文政治相關既團體有好多活動
已經好灰唔多想再玩落去
可能真係緣份未到啦
個transition真係唔易適應,話晒用app打字又唔洗睇樣,可以有時間諗下點覆,同實際見面可以差好遠既
或者見面前唔好太有期望,咁就唔會太失望
好奇想問下 如果勇猛到第一次見就抽下水 多身體接觸 係咪會扣哂分
正常女仔
可以對答到就得
只係覺得玩交友app好攰
絲打我都係啊
玩咗成年 match過好多個
但約出黎見嘅得一個 不過見完又發現唔太啱傾
然後就斷斷續續咁玩 好多都傾傾下無咗
唔知係咪我個人太悶定點
明明我d朋友都話我好多嘢講
最近有一個keep住傾咗一段時間 但佢好似好忙
同埋有少少奇怪嘅係 好似每到星期六就會消失一日
搞到我懷疑佢係咪有女朋友
有興趣X2
真心唔識開場白... 三唔識七第一話題都唔知講咩好
唔好諗住用交友apps搵到愛啦
你抱住呢個心態就一定會失望
事實上遇到岩既男仔已經少
仲要當中夾雜唔少係呃蝦條既
搵到真愛既機會更少
不妨只係抱住個隨遇而安既心態去玩
會好過好多
玩左一個月已經deactivate左
一係好aggressive 一開波就攞電話
一係傾傾下whatsapp冇話題
大家鬥一日reply兩句
好無意思
投入現實生活好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞