用CMB match左約200個bagel但約到出黎既只有4個

1001 回覆
73 Like 87 Dislike
你要明白,男女唔同
女人一定爆match
男嘅⋯低質少少都唔會match 到
呢個app真係match到人?
我由某位絲打開po分享玩app識人開始,玩左cmb半年
1個match都冇
一個match都冇
one match都冇
唔係講笑,我有摸過其他app,起碼識到幾個sales,幾隻雞,至少係真人
我直頭懷疑我中撚左bug,我玩親game都中bug所以已習以為常
所以早排send左個email去CS
結果比左個咁既回覆我
我呢種不被世界眷顧既人真係冇資格去追求唔屬於我既野
已死心,無必強求,反正好多野本來就不應許
有啲危啊絲打,首先ibanker已經多player
仲要外國撚
我身邊啲外國撚仲要有玩app既清一色player
由佢放你飛機果度已經睇得出佢態度,應該同時同緊好多女chat玩玩下
屌巴打真係好撚明女人心,抵你食到咁多女
咁你都識講40路啦
我先二字出頭都有學歷唔係連少少要求都唔可以有呀嘛
有一個男人可以解答到你好多問題既話個感覺係好受保護,如果佢可以教你新既知識係仲正
依種既取向好似係叫sapiosexual
所以我半放棄啦,當練下英文
唔介意既話我可以睇下你個profile幫你執執
好想開個post話俾大家聽女仔睇profile係注重啲咩同有咩係唔做得 有性趣可以lm
無心嫁,係algorithm既問題都話我都有約其他嫁囉 公務員 programmer 乜都有嫁
只係真係銀行比較多,可能多朋友既朋友做銀行
唔好了
認命,我覺得根本唔關profile事
至少我敢講,吸唔吸引人我唔知但一定唔會嚇親人
問題係180日,一個match都冇,有冇人可以話比我聽係正常情況
梗係唔撚正常啦,撳錯制都應該有一兩個呀嘛
你會唔會唔小心deactivate左定你有keep住日日like
用cmb match咗依家男朋友,拍咗年幾拖,認定對方
你join蛋糕,手繩緊係多女
搵個空手道班,裏面J 多過人
好多人擺埋晒啲黑白,起格相
出黎原來P 到第二個人咁
其實呢啲都喺自私嘅表現
禮貌上一定等埋,買爆谷先入
都唔喺,始終差距太大有啲代溝
prefer 返同自己相差兩三年內嘅女仔
反而想知有咩興趣班多仔仔
我都覺, fb, ig得樣睇,比app更加9識人feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞