用CMB match左約200個bagel但約到出黎既只有4個

1001 回覆
73 Like 87 Dislike
比較學術gp 即係乜?
apps 只喺俾個機會你識人
傾耐咗先上心啦
有玩開 初時心急想約女仔出嚟 後嚟發現好多都唔啱 呢家寧願傾耐啲先
慢慢黎啦,你其實係想one night stand 定一生一世架,係中出即飛咁係邊都一樣
當時大家都以拍長拖為前提
佢話大家生活方式唔同 同埋有長期病驚我接受唔到然後話當無開始過。。。
但一開始又係佢不斷比安全感我。。。
到我認真 佢就走 仲要即刻block曬我全部嘢
唉諗返起都有啲sad
所以我del曬呢啲app
似係比人呃蝦條
無吖 去到攬咋。。。錫都未到
有同感

但一個都約到出黎

留明先
same 依家比人遲覆緊好想斬但傾左3個月好唔捨得又鐘意佢咁
岩岩reactive 返
點為之match ?

我有幾個可以入到chat room

不過我打完招呼對方就冇覆
唔洗太介懷texting 到你發現佢texting出神入化 你又會驚佢會唔會text其他人

我比較中意challenge 對方mindset
自己Be prepared 遇到啱嘅有feel嘅自然會一齊
唔啱嘅 我比你遇到100個texting好charm仲會約埋出黎 到頭黎唔啱咪又係唔啱
Good with the flow
好慘呀攬下先
我鍾意同人文相關既野,有時會去reading group屌講起都覺自己好撚毒
我都鍾意文學野喎,tg gp黎?
未試過去到咁既地步啊⋯⋯施主又真係上心左啲
屌exact7ly,每日同十個唔同既男人講同一番說話,連我iphone keyboard都識自動suggest我平時打果啲intro
幾少量先
好高要求定傾唔落呀
當識朋友既心態會冇咁辛苦
明呀,我諗依個都係睇話題,個個女仔唔同,所以其實又係睇彩數
個個真係。。。喊左幾日
Btw啱啱同男朋友出街
佢撞到朋友即刻避開放手 唔知咩心態
我之前撞到都直接認左
本身都無感 而家更加知點做
一開始真心勁好傾又唔chur又有共同興趣約完之後變左一日覆3次依家變一日一次係咪收得皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞