用CMB match左約200個bagel但約到出黎既只有4個

1001 回覆
73 Like 87 Dislike
呢個真吖 咁瘦做乜
你要睇下有個post係講點先為止瘦,入面啲人話160cm 55kg要入集中營嫁屌同好似要啲女仔4x kg先岩
4x kg對我黎講係自從小學畢業就無再返到過去既體重
因為身邊啲fd話我都真係好大反差
老老豆豆,我都覺得自己因為咁而好好攬
咪理個啲 最緊要健康吖
正常啊
我對唔熟嘅人好客氣
熟咗就
我覺得一齊左之後一齊變肥
某程度上其實係幸福既
屌,而家係未識到人已經自我放棄左,我連約啲date出黎都好少化妝,好驚自己會咁樣頹一世
我會希望男朋友係可以一齊食好嘢
又可以一齊做gym行山個啲 唔係得一齊變肥
屌,果班細路識乜
未見過世面
叫佢地練大隻啲咪襯到囉,佢地廢得排骨,梗係想搵下得排骨嘅女仔
咁都係既
不過一齊左通常愈整愈懶
絲打唔好灰心,我身邊有成功例子
有個朋友單身咗2x年,最後玩cmb識咗男朋友,已經拍咗年幾拖
佢玩咗差唔多一年都冇結果,臨放棄果時就咁啱識到啱既人
tips係,唔好出一次街覺得冇嘢就next
除非係好唔掂啦,如果唔係俾多幾次機會大家
佢都係出咗3次街先開始有feel

唔得咁架
叔叔我keep 住做gym 同敷mask
約會一定gel 下頭,揀下香水
唔緊要啦
你會慣架嘛

我條女由到我拍拖到而家
2年肥左12磅
而家150磅,雖然佢有170高
又著鬆身衫唔覺
不過我我真係好擔心會有健康問題
佢又係唔會忍口,食好多野又唔做運動
唔好自我放棄 只會越懶
純粹一齊肥都ok 嘅
驚你係慢慢變到不修邊幅 呢啲好惡頂
至於樓上有巴打問第一次出街抽水,千祈唔好!
除非係有共識會扑嘢囉,如果唔係就算傾咗幾耐都好,第一次見都叫陌生人隨便摸人真係好嘔心
就算係casual啲既女仔都會覺得你好desperate
而家男朋友咪懶囉 不過我自己都會keep 住郁
我又唔做GYM又唔敷MASK
不過出街都GEL下頭0既

好彩頭髮濃密同個樣唔似35姐
睇你同咩人一齊
例如我,一星期去6日gym 我唔會俾自己變大肥佬
你話要我陪你成日,ok, 我早你兩個鐘起身去做gym, 之後全日陪你
仆街,拍左三次拖
無一個女朋友肯做運動
連打下乒乓波,羽毛球都唔肯
講起成功例子
我都有fd dry 左好多年,晚晚同我講驚冇人要
幾年前最後係tinder 搵到真愛,仲嫁埋去美國
到依家都仲好sweet
黎緊有個係第三次date,唔知會點
咁都幾好起碼肯早兩個鐘起身
不過而家gym room 都多左好多好瘦既後生仔開始做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞