用CMB match左約200個bagel但約到出黎既只有4個

1001 回覆
73 Like 87 Dislike
用左CMB斷斷續續半年左右,遇到既男仔真係咩到有,match到約200個入面少過50個係傾過計,發現識得texting既男仔係少之又少
個個淨係識問how’s your day,我答左分享左一啲生活瑣事,問返佢地果陣佢地又一句起兩句止,如是者第二日又問同一個問題
即係其實一個正常對話係咪應該係咁既呢?我明女仔都要試下主動,我都會問下佢地放假做左咩呀,盡量提返佢地提過既野,但次次就係我問佢地答得一句,啲內容短到無辦法覆到,同問得多我都攰嫁嘛,點解好似得我一個想繼續傾咁,但明明佢地又朝朝請安
有時都唔知應該以咩心態玩依個app,當同一時間同緊幾個bagel傾果陣,一方面會有妒忌心唔想對方都同時同其他人講野,會估佢做咩咁耐都唔覆我果啲,另一方面又清楚大家都係用dating app想搵另一半所以漁翁撒網好正常,好撚矛盾,最近睇開左啲,但睇開到一個地步連人都唔想再約出黎,好似每次傾都係得個桔
又或者係我唔識flirt啦,我覺得無約過出黎都無辦法知依個人有無可能,可惜既係好多個都係傾計果陣已經傾唔到落去,或者約左出黎發現性格同text果陣唔同
我其實都係想試下搵到另一半,試下開始都好呀,但又真係無feel
對依個app已經由有希望到絕望,想del app啦,有無巴絲可以話我知甚麼叫做愛
18-11-2019 (原片)香港警察踩示威者頭部
https://lih.kg/1737274

你好我係拍片嘅本人,有冇人知道個手足點樣?可以幫手retweet 比多啲人睇到,想推到出國際記者報道,謝謝 Twitter link

https://twitter.com/Ng18607704/status/1196632031314137094
個 app 好易玩到悶
甚麼叫 做愛
約炮app
試下搵我
同我有啲懷疑佢係想焗啲人俾錢買premium plan,頭一兩個月反應極熱烈,每日都有起碼15-20個已經like左我既bagel,去到後期佢彈左幾次ad但我都無買之後就勁跌,當然都可能係因為睇岩我既人已經俾我match或者pass左好大部分,但依家每日login見啲bagel既質素同數量真係好撚灰
不如放棄啦 現實主動可能仲大機會啲
玩左一星期已經玩到好頹
好憎有d傾得2日就話要約出黎。。。都三唔識七點樣冇啦啦出街見面
我要做愛就搵tinder啦係聽聞CMB既人高汁啲想要拍認真拖我先download
現實生活環境好難識到新既人,尤其男仔
屌真啊,我一開始以為用app就應該要咁所以應承左出黎,中撚曬伏,有陰影
join 多d 活動同上下興趣班個d 會唔會仲容易d 識人
How’s ur day. 問過幾次會覆嘅勁少
之後唔敢再開場白

絲打會覆真係好
巴打真心?
有無咩推介呀?我join親果啲都好多女
你番工果度都係女仔?
之前玩過一排 放棄左 人就輕鬆啲
玩到咁灰停一停可能好啲
調整一下心態再玩過
可能之後會遇到啱傾既人

要match到之後啱傾
仲要出到嚟見面合眼緣
真係一啲都唔易

我都用咗近一年
要啱傾仲要出到嚟見
都係一隻手數得晒
當然好大機會因為樣貌問題啦
APP真係靚仔靚女 多機會好多
唔好咁認真玩app 唔係你會成日好頹 不過其實都係睇彩數 我係app都識過男朋友
真 之前真係玩到頹
其實有無話成功既男仔係講咩話題?
好老實三唔識七又無共同朋友係好難有咩講
-無共同興趣
-無共同朋友
-無共同活動
不過我肥矮毒柒
我想知邊d 活動多女多d join 過語文班,d 男女比例都正常,但我唔鐘意學language 呀,上到好悶
你join咩興趣班?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞