用CMB match左約200個bagel但約到出黎既只有4個

1001 回覆
73 Like 87 Dislike
真係好攰架 男方又要不斷開話題
重點係識識下唔再傾即係又要同一個新既人講相同既說話
玩玩下都好辛苦,好似返工應酬同10個人傾,又要諗講咩引導對方傾計有時有d會主講野但真係好廢既問題,最後都係要自己引起話題
佢有心同你傾

你唔會同第二個開到話題

有無再約出黎呀
嘩屌⋯⋯好仆街喎佢
見佢冷淡左無啦同埋依排咁大家都無心情唔知點約好
其實可以用個notes 存起打過啲乜拎翻出黎用
有時唔想諗野但又可以用黎下話題覆下人
我會記得講過咩 只係覺得唏噓 好似不斷重覆相同既野咁 有冇人睇過涼宮春日的憂鬱 有幾集就係不斷重覆 只係細節有少少唔同
其實都明啦 見完之後 唔覆/hea 覆
屌,聽到我都想喊
一啲都唔唏噓啊...你睇下你每一日過嘅生活咪又係不停重覆 只係差在早午晚食啲咩

ps想講...呢個app真係禍害深遠
我依排次次都想唔應佢完算,但有時佢又問番我野咁好似比希望我之後無限loop可能第一次上網識人唔識放低
但你傾左3個月 應該都無咩話題 ?
睇下 再約對方會唔會再出lor? 約幾次都出唔到就明啦
咁樓主有冇玩 Twitter?
你會唔會武斷左d呢?
都算多嫁,一次互回幾句咁幾個topic 係依2個星期就變左一日覆1/2轉但見佢淡左都仲約會唔會煩親人
就係三唔識七先更加要見
男女朋友都係由陌生人開始
唔通真係隔著個mon黎識人?
咁其實 傾左咁耐 小左話題係正常
始終約出黎先會有real connection
試下借d意約下 對方唔肯出就算啦 拖拖拉拉 只會愈黎愈淡. 不如盡快斬攬
緊係照約啦,最多發展唔到就做朋友,到時叫佢介紹d friend比你
佢係唔覆wo一日覆2次應該似唔想回
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞