用CMB match左約200個bagel但約到出黎既只有4個

1001 回覆
73 Like 87 Dislike
我覺得男仔未必咁鍾意分享日常生活俾人知,或者覺得生活冇乜太特別就唔會講
所以開topic可以試下問啲回憶野,例如以前旅行經歷之類。

利申:同女朋友係CMB識,一齊左大半年。So far 都算穩定,係間中有d小爭執。
d男人拎左whatsapp就覆得好撚慢

利申女人
每日都有咁多仔 match 係因為絲打你好靚?
我覺得女人先係成日一轉whatsapp 就會斷
難約
真係要俾d耐性架,我玩左一年真係咩人都有
約出黎又有好多同想像中唔同,最後不了了之
好彩識到依加男朋友,係當時玩到灰灰地既時候識
一齊左1年有多都幾穩定
所以唔好灰心,可能聽日你就會遇到呢
試過上韓文 (真心想學),一大班女,都係識唔到
一係女 一係已婚男
可能放棄拍拖人生會更輕鬆?
我係咁like左好多人 但得2個人like返我。。。。
轉ig先會斷
咁多個鐘先覆唔撚好覆
我deactivate左幾次嫁啦,一次比一次失望
同對於係網上識去到現實見面個transition我都未係好適應到
仲有網上傾好勇猛但見面果陣毒到唔敢望我,依個我有啲無辦法handle果個好撚失望既感覺
其實係會輕鬆啲 不過後果自己要接受番囉
有啲時候真係會想有個人係身邊既
其實好矛盾 想要但係又唔敢要
由match到一齊既過程係好簡單?用左幾耐時間我完全搵唔到一個堅係有feel好想一齊,大部分都係覺得還好啦,可以見多一兩次既,但傾傾下又收左皮
絲打有無機會認識下😍
講過發夢既野啦,有個係因為大家都鍾意聽podcast鍾意學新野所以有個共同興趣,有個係吹左幾日水佢話不如見下所以見左,仲有個係其實真係無興趣但果陣岩岩新玩app,朋友話應該點都試下先結果中伏
瑜珈呀仲有一啲比較學術既group,所以識既一係女一係上左年紀
我都處理唔到呢個transition
自己驚失望同時都驚人地驚
我有呀,都會用app入面既ice breaker,但佢地啲反應會令人即刻dead air
發夢真係唔好亂同人講,你永遠唔知人地係咩人。
吹幾日水其實有咩內容,想學下野了解下,我自己對住唔識既人,面對面有時都未必可以講到好耐就靜左。
有無興趣同我認識下
真心,有一個係app果陣秒覆,一攞左whatsapp就半日先覆一次,唔講以為自己long d緊
得3,40 match 都已經好攰
又唔想同一時間同太多人傾 但佢又不停催我icebreak
依家決定deactivate 抖一抖
應該唔係係個app一開始將我放左係啲男仔個list既頭幾位我估
神父我懺悔左先,我都係其中一個
但原因都係因為真係傾唔落嘛
係喎屌
平時我都唔比whatsapp人
見佢好傾 點知半日覆一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞