用CMB match左約200個bagel但約到出黎既只有4個

1001 回覆
73 Like 87 Dislike
屌一手料唔駛fc,我係街見過佢拖女
梗係無啦,一開始我都有覆佢話要ot或者做運動所以黎唔到,到後期覺得太痴線就無應
唔係呀我既意思只係佢地朝朝都會講早晨果啲
可以去handsonhongkong.org睇睇,好多都唔錯
但太on9我又覺得好似照顧小朋友咁
咁快想搵人埋單
巴打你冇近照真喺削啲,
最基本都要有張近照,就算你P圖都好
一開始咁快就傾結婚買樓
應該都幾悶吓
不自量力??想要個更好既心態
樓主加油,我同bf都係係CMB識,拍左拖都大半年lu
你咪算係咁,cmb係優待女性,我係男,玩左兩年都只係match左6個人左右,咁當然我自問質素都唔高,但同你個200個比真係⋯⋯
絲打
半年傾左好多個 出黎見過有4個
第二個見既係真係好鐘意 但有緣無份sad左好耐
覺得其實都唔洗話好鐘意先一齊 如果散左仲辛苦
而家呢個傾左兩個月都見左5 6次先一齊
我個人比較慢熱又A0 所以佢主動得多
至於點一齊 係佢錫埋黎 我無拒絕就一齊左
而家就一齊兩個月啦 但有啲無感同埋佢真係好唔sweet
喺,所以我都好似先拍拖
要同個冇feel 嘅一齊真喺做唔到
樓主加油
緣份未到姐 成日都覺得拍拖唔係你放幾多effort落去就一定包成功嘅事 用識朋友嘅心態去玩真係輕鬆好多

利申 真係喺cmb到有個傾傾下變咗朋友
*遲
女質素高唔高,多唔多美容金融騙子
我覺得比起tinder個啲會少
質素相對都高,所以都難match到
我玩其他反而多騙子,cmb match到既,唔回覆係最多
我都玩緊,有d女真係一問一答,問兩野已經冇興趣
我暫時都係得一個有交換過whatsapp,但傾左兩傾都冇左影

真心想搵一個會主動分享下既,搵下話題既
其實我覺得係好多人like u 但佢唔會即刻話你知,幾日派一派貨
巴打唔駛灰心,依d app男仔係好難玩。。
Btw 多唔多中女(30+)係cmb玩?
其實都多
你可以自己揀想見到既年齡層
基本上30+ 都見唔少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞