用CMB match左約200個bagel但約到出黎既只有4個

1001 回覆
73 Like 87 Dislike
作為一個鍵盤戰士就當然有啦
講黎聽下咁囉
其實俾咗月費就可以無限送花
即係佢同時match 到幾個,而你唔係佢首選,可能連次選三選都唔係
都唔知佢點諗 搵我攝時間做咩
用左幾耐個app呀,我依家放開左就對於人地應唔應都無好大感覺,因為自己都已經覆得好少,累了
有故事聽?
笑左
真心我都想試下match外國人,東歐或者西亞特別正
點challenge先
即係你like佢佢又like返你,咁就即係connected啦
有chat room就應該係已經match左
所以我從來唔信玩APPS可以識到另一半
即使有人話係APPS到識到拍拖甚至結埋婚
特別CMB D 女仔咁高質讀大學又靚
自己玩呢個APPS 已經係9 LIKE 又一DAY果D黎
唉 個個都係漁翁包括自己都係 但係都係會忍唔住期待下會唔會有日真係遇到有緣人, 唔係男朋友都好呀, 起碼識到個啱吹水既朋友我都覺值得我放時間落去日日係到hi hi hi真係唔知做緊咩
都有越南妹match我既
但都係唔合眼緣

講真我唔係要靚,正正常常就得
想有d基礎先了解多少少好似傾計會自然d同埋咁快約驚太急嚇親人
下屌呀但我覆得好認真好長內容嫁wo我鐘意人地覆慢d tim
依個又有啲武斷左啲喎,我用app係因為工作關係少機會再識到男仔所以想增加機會,咁用得app既都係同一個目的
反而用ig fb我會覺得有啲creepy
應該幾耐先算正常
唔係wo有傾下感情觀唔會誤會掛我覺得秒覆好大壓力所以會特別覆慢d
真絲?
依家試緊依個心態,太上心真係自己辛苦
斷斷續續1年掛,之前有d都岩傾但依個我先有衝動去約約完就仆街了
我玩左三四個月一個都約唔到
好廢
我用cmb 兩個月左右,約過3個女嘅上床
一個佢本身食家,叫做互食食完無下文
一個一齊十日左右就散,扑過兩次,第一日見完,第二日再見已經上床 但我從來無諗過/無講過鍾意佢
仲有個耐少少,經歷同第二個差唔多 呢個成日追問我點解同佢上床,佢算係我咩人,我經常迴避呢個問題,最後我答佢「唔知」,之後我無再回佢message 同電話

其實我係咪人渣?
你未識到我姐
我都玩左2個月 match 幾十個
玩呢個app 好攰 有時同一時間 同幾個傾
應付唔到 依家keep住有四個傾緊
2個真係由早傾到晚
一個約左出來兩次
要傾得落去 對方都要 分享 我問 佢答完就算 完全唔想傾
係呀屌你!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞