用CMB match左約200個bagel但約到出黎既只有4個

1001 回覆
73 Like 87 Dislike
因為我唔覺有咩問題,大家成年人你情我願
我反而覺得自己係受害者⋯做乜要迫我
大家一齊相處下先唔好咩,咁樣迫死我,我而家又要繼續搵下個
最怕就係大家誤會,講真見幾次上床既先唔好當真係認真男女朋友。唔知同絲打講,純情小毒撚都係一時寂寞就會想搵人過一晚
對上一個女朋友 tinder識
拍左三年 半同居咁
其實都好多正常人 係睇你好唔好彩
最近散左一年 又玩返apps 試下識
慘 可能我樣問題,match到嘅都係唔出聲,好似做問卷咁款
自己都睇唔起自己過街老鼠
match過兩次之後依加見到啲大隻嘅都會起一起疑心 簡介得好少嗰啲會寧願skip
唔靚仔(公認),又唔係有錢(相對上)
另外兩個我諗佢地想long term, 我都想架 但我都唔鍾意講大話,我知我答句「女朋友囉」就搞掂,但我做唔出
正解。樓主可以考慮向鬼佬發展
亞洲女本身崇洋而且冇鬼妹咁有主見,所以米“温柔“,
我覺得唔係咪唔係 唔需要專登咁打驚死溝唔到女咁
見到civil servant大部分都skip
放手就算鳩數吧喇
我把口唔認,但行為上都唔會咁cheap, 佢放手即係覺得你唔襯佢,或者你根本唔見得光
咁我都明,我自己係接受到依件事,有時都想搵個人攬住訓
但真係有好多女仔接受唔到嫁嘛⋯⋯所以保護自己保護人地都最好要輕輕表達返咁樣唔等於係要確認關係
咁啱遇著個主動架姐
唔係的話我諗我都唔會有拖拍

因為我都唔知點撩人講野
其實我同朋友係可以鳩UP無極限
但對住D新相識0既總係有保留
同埋唔知點同人混熟
要搵炮友TINDER會唔會快D?
但我有match過入境救護海關同消防嫁,又唔好一碌鳩打沉一船人
價值觀問題姐 無話你錯曬既
而家啲女仔乜真係咁隨便咩
自己對sex都係保守啲 反而成個怪胎咁
其實唔係話D女仔性開放
係有D仆街仔呃蝦條

有時D女仔無拍拖一年半載
突然有男仔好似好關心自己咁
半推半就或者浪漫氣氛影響
好易做錯決定
不過你似獵食多啲
我覺得,女仔唔好以為sex 有乜咁重要就得
保守咪話唔俾住囉,無嘢架,個男人仆街想迫你,你心痛都要捨得分手,為sex 而拍拖嘅一定係衰人
我果兩個唔知係咪叫隨便 上我屋企或去佢屋企,攬攬下就上床
呢個我都明
不過之前男朋友比我stop左
覺得啱啱先一齊一個月未夠太快
咁有無覺得三個月先俾會太耐
無乜故事嘅 只係分左手之後日日都係翻工放工 連對做人都無乜熱誠

日日就係等星期六日放假 諗下食乜
我明明唔想搵嚟搵去,有個穩定伴侶一齊生活
係咪咁快上床我其實無所謂
如果佢地話要男女朋友咗先做得,我ok 架,咪慢慢相處下先
其實你都幾好人
我朋友兩年條女都唔比搞
利申:我朋友不是我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞