用CMB match左約200個bagel但約到出黎既只有4個

1001 回覆
73 Like 87 Dislike
cmb無成功約過出黎,tinder反而約過2個
+1
無課呀...
我有個朋友同你一樣不過佢男
等我ADD下你
有女仔識🤔???
做個fd呀
其實本身玩app都冇抱住拍拖嘅心態 但最後比佢氹氹下又一齊左 成個過程一個月都冇 不過佢都對我好好嘅 依家仲一齊梗
冇呀 其實我覺得主要都係啱傾好重要 不如你試下調整下個心態 當識下fd咁相處 咁樣會舒服好多 又唔會成日咁頹
依家個expectation已經跌到落去唔好係on9既就ok,之後發現原來咁先係高要求
老老豆豆其實睇樣,同你都睇到女仔既反應啦,佢同你傾得開心既話咁有少少掂到手臂果啲係可以既,一開波就掃背果啲除非你好撚靚仔啦,如果唔係都係打咩
但個個女仔唔同,我可能比較保守
屌有一個我發現佢係有老婆仔女添呀屌真係cls
但佢又真係好貼心,可能都已經呃左好多蝦條
講緊app定見面開場白先?app係鳩up嫁,之後再睇對方覆咩然後繼續傾,真係見面果陣咪講下等陣食野果到有咩特別呀,返工如何呀
其實真係咩話題都可以,關鍵係大家識唔識hold住個對話,你就咁講話天氣好好都可以吹到話自己鍾意咩季節呀有咩原因呀有咩特別事發生過呀等等等等⋯但當然都要對方都係吹得既先做到依件事
推介下黎好無啊,靚仔無?
Match親都唔應機 玩到灰
想match絲打(雖然可能一早被skip)
我諗我對男仔朋友要求高過女仔朋友掛⋯即係啲女仔朋友幾弱智我都覺得係無咩野,但男仔只要on9少少我就會好唔ok,雖然鍾意一個人既話on9會變可愛,但我仲未搵到有咁既一個人
我都係 之前tinder試過一次 嚇到del ac del app
[member]俾朋友睇相,原來好耐之前識依個人條友原來仲要報細左自己年齡20歲呀屌[/member]
正常樣
玩左三年幾 Match左幾百個 約過3個
又靚又正常傾到計既真係好少 想知究竟D靚女match咩人
唔係掛應該好多正正常常唔on9既,又唔好將條線set到咁底
係咪遇到karen姐
你個app真係全部垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞