17/18學年Non-jupas &副學士專區(33) offer god保佑大家!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
hku nursing offer god

Hku nursing 好垃圾同學諗清楚

Asso仔仲有得揀咩
有offer就還神

hku nursing god
City im係未派晒interview 3.1都無interview

暫時最低個fd 3.14 收到
我想要offer呀
hku nursing offer god

Hku nursing 好垃圾同學諗清楚

Asso仔仲有得揀咩
有offer就還神

hku nursing god

sad but true
offer god
City im係未派晒interview 3.1都無interview

....我3.13
不過有個frd3.3都無

我係佢in 但我係CCCU

Kelvin pang?我係佢in

你係hkcc?

係呀

咩科

Hm

做咩唔簡返hm科

極度討厭酒店

....我3.13

宜度有個3.4 表示都收唔到

....我3.13

但上年3.21有

Kelvin pang?我係佢in

你係hkcc?

係呀

咩科

Hm

做咩唔簡返hm科

極度討厭酒店

咁又讀hm

你係hkcc?

係呀

咩科

Hm

做咩唔簡返hm科

極度討厭酒店

咁又讀hm

冇呀當初放榜walkin見冇咩興趣是但揀 唔係讀唔黎但唔鐘意

....我3.13

但上年3.21有

連im都無望
HKU CU CITYU OFFER GOD
Interview offers
Interview offers

禁錯制
interview offers god
city poly bu offer
求是但一科interview
每日一拜
offer god
interview god
poly balss bics
city
UGC
收到中大offer有冇人親身去左中大俾資料hard copy佢地check?

同問

我未,你哋呢?

我諗緊係咪唔洗等埋最後個sem既transcript 都可以交

過埋exam先? 定係最好依家check左先?
收到中大offer有冇人親身去左中大俾資料hard copy佢地check?

同問

我未,你哋呢?

有無GLBS既巴絲組團一齊交?

同問

我未,你哋呢?

佢係咪叫我地盡快交?

利申非GLBS

同問

我未,你哋呢?

佢係咪叫我地盡快交?

利申非GLBS

我可能星期一就去交
Btw 唔同科都應該係交去同一地方?
咁都可以組團

同問

我未,你哋呢?

佢係咪叫我地盡快交?

利申非GLBS

我可能星期一就去交
Btw 唔同科都應該係交去同一地方?
咁都可以組團

識人一月交10000 而家仲未去
offer god 求你比poly is offer我啦

巴打係information security??
Interview and offer god
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞