17/18學年Non-jupas &副學士專區(33) offer god保佑大家!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
HKU BScIM offergod
cityu offer god
Polyu offer god
Cityu offer god
Poly mkt offer
Interview god
Bu isem Offer god
Gpa god
offer god
interview god
Bu MA 幾時出offer
等email等到傻

N手god
HKUBA

Hm

做咩唔簡返hm科

極度討厭酒店

咁又讀hm

冇呀當初放榜walkin見冇咩興趣是但揀 唔係讀唔黎但唔鐘意

記得interview 有個讀acct
比人問點解想轉科
話發覺account唔係興趣
跟住kelvin pang問佢所以你轉field係因為唔想讀acct?跟住佢話yes
之後佢同T L Yip係到笑

我in果陣TLYip都係咁笑

我應該慶幸唔係tlyip in
Gpa god
Mid-term god
City mgt offer god
Cu interview god
offer god
幫男朋友求
POLY GSCM OFFER GOD
CITY IM ECON OFFER GOD
BU HRM OFFER GOD
收到會做義工㗎

我未,你哋呢?

有無GLBS既巴絲組團一齊交?

佢係咪叫我地盡快交?

利申非GLBS

我可能星期一就去交
Btw 唔同科都應該係交去同一地方?
咁都可以組團

識人一月交10000 而家仲未去

唔係完sem 4 先一次過交咩?

我諗住星期二去交

我都係諗住星期二
hkuba
bu city
gpa god
HKU SCI
一個就夠!!
City year 1 APSS 是咪無interview直接出offer

去年有interview
我冇去
Unsuccessful咗我
HKU BSS Offer
Just one offer is good enough
Thanks
cityu mgt,mkt 俾個n手飯我
polyu itc vs cityu im
代人問,邊個好d?

City IM 唔洗諗喇吓?Polyu ITC 咁__

睇興趣姐 我會堜itc

我未,你哋呢?

佢係咪叫我地盡快交?

利申非GLBS

我可能星期一就去交
咁都可以組團

我諗住星期二去交

我都係諗住星期二

正常係出左個offer既一至兩星期內要交啦喎
詳情你要睇返自己既offer
一定會有寫咩幾時交deposit
完左sem4先交,我諗你個offer無左啦
仲有就係,佢會有幾個日子,代表幾樣野
唔係淨係睇1個日子
請問大家一共報左幾多科 & 暫時收到幾多offer

報左兩科 有一科offer 諗起都好險 唔知做乜咁大膽

我都係兩科
好後悔無報多d
但除左呢兩科之外又唔想讀其他野
依家一個offer 都無啊

同一處境第一次唔識玩non ju

報左6科0 offer gpa>3.5

同你差唔多

我連interview都冇呀

我未,你哋呢?

佢係咪叫我地盡快交?

利申非GLBS

我可能星期一就去交
咁都可以組團

我諗住星期二去交

我都係諗住星期二

唔係淨係睇1個日子

交錢係有期限,文件就冇,佢到期會自然SD EMAIL黎叫你去交

我未,你哋呢?

佢係咪叫我地盡快交?

利申非GLBS

我可能星期一就去交
咁都可以組團

我諗住星期二去交

我都係諗住星期二

唔係淨係睇1個日子

交錢係有期限,文件就冇,佢到期會自然SD EMAIL黎叫你去交

,sor
話說今日考Ielts 但我塞車兼蕩失路 結果遲咗五分鐘無得考
仲要覺得前面三份卷考得唔錯
而家好想死 今次已經係我第三次考
無錢再報

無緣city marketing
各位唔好屌我遲到 已經好sad
Interview咗幾科又未有offer
我怕真係ifc見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞