17/18學年Non-jupas &副學士專區(33) offer god保佑大家!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
hku nursing offer god
midterm god
瞓前幫男朋友求
POLY GSCM OFFER GOD
CITY IM ECON OFFER GOD
BU HRM OFFER GOD
收到會做義工㗎
Cu Kong u 看過來 看過來 看過來
226ED • 23h
Offer god
求所有interview 順順利利 表現優異 頭腦清晰 能夠冷靜應對
比我收到 ugc degree offer
請賜予我Edu language studies year 3 entry ugc degree offer
如受到此offer 必捐500元
city im offer god
offer god
瞓前幫男朋友拜多次
一陣就in im希望佢順順利利有interview god同offer god眷顧

上星期

我反而想知其實In左幾人, 總共唔知有無100人
我見佢收就收47個左右(自稱)
我想有U讀啊屌

in 50 收30
佢講既

其實poly收30個算唔算多

is 收40 多過eie

佢話收40但呢round收得30
10-8個留返遲啲second round third round再收
eie同is都係

你問左

可能佢手腳慢呢

我想有U讀啊屌

in 50 收30
佢講既

其實poly收30個算唔算多

is 收40 多過eie

佢話收40但呢round收得30
10-8個留返遲啲second round third round再收
eie同is都係

你問左

可能佢手腳慢呢

希望啦 等星期四
晨早一拜
求Offer God賜我UGC Offer
Year 1 entry
City ppp
Poly spa
Bu socsci
Offer god
Interview God
HKU A&F
CityU Fin
BU Fin
CityU Acct Second round

Offer God
PolyU A&F
CityU Banl
CU GLBS 二手飯

收到offer即捐一千
保佑
另幫好朋友拜CityU Acct second round interview
Interview God
拜一拜offer god
Poly Shipping
BU ISEM
City ELTM
唔該你
Offer God 請保佑小弟
Bu isem
Cityu Im
新星期 新開始
Gpa god
Mid-term god
City mgt offer god
Cu interview god
offer god
Offer god 早晨
Offer god
求你比個offer我
會努力讀書回饋社會
今日晨早著住suit番campus再直踩去in IM
offer god

add oil

等緊
巴打你幾時in完

上星期

我想有U讀啊屌

in 50 收30
佢講既

應該唔會咁少,我相信30都係初步,收多過呢個數你都唔知
反正,科又係elective咁讀有咁多科,好難估計有無收多

我都係講返佢講同我講啲咩姐
你可以唔信 我都唔清楚

我信,我意思係.佢話就話30, 但背後收幾多未必係30
有機會超過30.
當然又唔可以太離地...收太多

係就好呀 收我啦黎啦收我啦
interview god
offer god
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞