17/18學年Non-jupas &副學士專區(33) offer god保佑大家!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
Poly offer god
City offer god
Bu offer god
求abb offer
offer god 求下你喇
幫朋友拜year1 poly management + bu bba offer god

Poly itc offer god
INTERVIEW GOD 保佑我28號IN BOM順順利利
請問大家一共報左幾多科 & 暫時收到幾多offer

報左兩科 有一科offer 諗起都好險 唔知做乜咁大膽
City acct bom都冇interview
打去問下有冇用?
Telegram 2017-2018 有offer或者報咗都可以入嚟吹下水
BU group
https://t.me/joinchat/AAAAAEKPWyGu2XdHh8dkyA

非bu入唔入得

入黎啦
新post 拜offer god
hku offer
cu offer
city offer
bu perm n手食
edu pe offer

入黎啦

其實依家仲未有interview email係咪正常
HD Yr 1 報左好多間嘅社工系

Gpa幾多 利申space 3.5 no interview no offer

我都係兩科
好後悔無報多d
但除左呢兩科之外又唔想讀其他野
依家一個offer 都無啊
INTERVIEW GOD 保佑我28號IN BOM順順利利

原來bom已經派左interview
City acct bom都冇interview
打去問下有冇用?

Gpa?

但係我上年都有interview嫁喎

我都係兩科
好後悔無報多d

再等下啦 遲啲會有架喇

加加埋埋有成15科 1科offer都未有

polyu nursing offer
hku nursing offer
好想入poly呀 offer god

好似跟GPA派先 第一round >3.6x
利申唔清楚有冇第二輪

加加埋埋有成15科 1科offer都未有

有無人星期三mae test 已經收到offer

我都係兩科
好後悔無報多d

同一處境第一次唔識玩non ju
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞