17/18學年Non-jupas &副學士專區(33) offer god保佑大家!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
cityu BBA BDIS
BDIS 係 stand for 乜野
offer god

我想食n手飯架

不定期佢講曬啦

星期四應該係4月27
照之前巴打講上年4月28出
成個月

咁鬼我依個月點過好 已經幾日冇返學好頹

btw今年真係統一比3.2 邊會有人meet唔到

cityu is coming
胡師傅

我想要bu mkt

我想食n手飯架

不定期佢講曬啦

星期四應該係4月27
成個月

3.0x/3.1個堆唔易追
多數都唔會係meet offer既問題
係d人想唔想讀呢科既問題
唔想自然會reject

希望多人放啦 但話唔定放左都未必到我
Poly offer god
Hku offer god
Ucas offer god

我想食n手飯架

不定期佢講曬啦

星期四應該係4月27
成個月

唔想自然會reject

邊有咁多3.0 3.1

我想食n手飯架

不定期佢講曬啦

星期四應該係4月27
成個月

胡師傅

我想要bu mkt

但你bu mkt有得in?我都無
cityu

不定期佢講曬啦

星期四應該係4月27
成個月

唔想自然會reject

邊有咁多3.0 3.1

冇法子 等啦

不定期佢講曬啦

星期四應該係4月27
成個月

胡師傅

我想要bu mkt

cityu

冇得in呀就係 唔知仲有冇機會
無得in city mkt 但會唔會有n手飯 好想入city
無得in city mkt 但會唔會有n手飯 好想入city

好似會有 有朋友講過識人上年無得in但最尾七/八月左右收到電話direct offer 不過唔知佢sem 4成績係咪勁到爆4

好似會有 有朋友講過識人上年無得in但最尾七/八月左右收到電話direct offer 不過唔知佢sem 4成績係咪勁到爆4

果啲應該係 高gpa但無eng lv4/6.5 報mkt

in 完cityu mkt 完waiting list 呢?
依科會有好多人reject offer咩?七/八月仲有n手飯?

未必 突然醒起識有個cccu嘅有eng lv4但gpa唔算高(3.0-3.2左右)都收到direct offer 不過係好遲 8月中先收到
有無人星期三考完mae test已經收到offer

不定期佢講曬啦

星期四應該係4月27
成個月

胡師傅

我想要bu mkt

cityu

冇得in呀就係 唔知仲有冇機會

胡師傅加油
俾d掙扎

in 完cityu mkt 完waiting list 呢?
依科會有好多人reject offer咩?七/八月仲有n手飯?

Waiting list又真係唔知 無乜人講起過
呢科多人reject因為收算多
好多勁人報嚟當水泡科
收到其他offer自然會reject放翻出嚟
Offer god 能否安排一個offer 比我
In左4科都未有1個offer, 好徬徨
我會好比心機讀埋sem 4

Same here

Same here

Same here

Same here

Same here
有無人收到bu humanities offer
好似無人講過呢科咁濟

Waiting list又真係唔知 無乜人講起過
呢科多人reject因為收算多
好多勁人報嚟當水泡科
收到其他offer自然會reject放翻出嚟

thx
ploy mental nurse offer god
hku nursing offer god
Ou nursing interview god

未必 突然醒起識有個cccu嘅有eng lv4但gpa唔算高(3.0-3.2左右)都收到direct offer 不過係好遲 8月中先收到

我就係無eng4 / ielts6.5
話說今日考Ielts 但我塞車兼蕩失路 結果遲咗五分鐘無得考
仲要覺得前面三份卷考得唔錯
而家好想死 今次已經係我第三次考
無錢再報

無緣city marketing
各位唔好屌我遲到 已經好sad
Interview咗幾科又未有offer
我怕真係ifc見

我上次尖沙咀考 遲左報到時間我話紅隧塞車都有得考喎

巴打係咪BC 我係idp

係呀
唔好唔開心啦 你報啲科一定要有ielts咩

其實係得City marketing要

shitty marketing = rubbish,不要也罷

好撚大口氣喎

讀asso果陣有2個3大 既 business major + n個其他U既offer, 我知ASSO仔上返U都係垃圾,但叫做有資格比到合理既分析掛?

個programme & alex tham 咁on9,冇offer都唔會係損失. 除非真係好鐘意marketing, given same gpa, city fin, acct 都好過marketing..就算讀is, ba..夠quant都玩到marketing. 就算係好鐘意mkt, 唔一定要讀佢先做到相關既工. 所以求Offergod保𧙗巴打跟本唔需要唔開心
話說今日考Ielts 但我塞車兼蕩失路 結果遲咗五分鐘無得考
仲要覺得前面三份卷考得唔錯
而家好想死 今次已經係我第三次考
無錢再報

無緣city marketing
各位唔好屌我遲到 已經好sad
Interview咗幾科又未有offer
我怕真係ifc見

我上次尖沙咀考 遲左報到時間我話紅隧塞車都有得考喎

巴打係咪BC 我係idp

係呀
唔好唔開心啦 你報啲科一定要有ielts咩

其實係得City marketing要

shitty marketing = rubbish,不要也罷

好撚大口氣喎

讀asso果陣有2個3大 既 business major + n個其他U既offer, 我知ASSO仔上返U都係垃圾,但叫做有資格比到合理既分析掛?

個programme & alex tham 咁on9,冇offer都唔會係損失. 除非真係好鐘意marketing, given same gpa, city fin, acct 都好過marketing..就算讀is, ba..夠quant都玩到marketing. 就算係好鐘意mkt, 唔一定要讀佢先做到相關既工. 所以求Offergod保𧙗巴打跟本唔需要唔開心

可能我in過咁多次淨係衰左city mkt先覺得佢個admission on9 但我肯定依家好景過自己讀到city mkt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞