17/18學年Non-jupas &副學士專區(33) offer god保佑大家!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
City im interview係分stream in定點

冇分

成班im jj一齊in
offer 神
點解好似咁少人報city bom
都冇咩人講

其實都多人報 係收唔到interview姐
我係其中一個收唔到interview
點解好似咁少人報city bom
都冇咩人講

其實都多人報 係收唔到interview姐
我係其中一個收唔到interview

+1
有im offer就唔洗理bom

你係咪同我一組

9點幾

你條題目係咩

點為之好
正常對答 冇廢話

我in得勁垃圾

發生咩事?

佢畫左個circuit出黎問我 我唔太識答
同埋佢問左我勁多問題

我fd嗰科都係 佢係咁 no

你個frd咩科 有冇offer

Internet and Multimedia Technologies
未有 但絲打唔係俾個interviewer話大機會咩?

佢話機會唔細咋 都驚嫁嘛
我係in eie+is

你係咪同我一組

9點幾

你條題目係咩

求city civil 同埋polyu civil offer

我in得勁垃圾

發生咩事?

同埋佢問左我勁多問題

Internet and Multimedia Technologies

我係in eie+is

咁你is 點?
有冇人知im gp in有冇self intro?

好似有 利申有準備
City im interview係分stream in定點

冇分

成班im jj一齊in

諗起都

發生咩事?

同埋佢問左我勁多問題

我係in eie+is

咁你is 點?

同步嫁喎佢兩個
同一時間兩個一齊係度呢個問下你野果個問下你野咁
兩邊都冇咩分別
但eie同我講野多啲 因為我係first choice eie second is

同埋佢問左我勁多問題

我係in eie+is

咁你is 點?

同步嫁喎佢兩個
兩邊都冇咩分別
但eie同我講野多啲 因為我係first choice eie second is

[menber]原來係咁
咁邊個同你講機會大
is 個program leader 你有冇見到佢手上有張紙係到剔?
[/menber]
[quote]

我係in eie+is

咁你is 點?

同步嫁喎佢兩個
兩邊都冇咩分別

原來係咁
咁邊個同你講機會大
is 個program leader 你有冇見到佢手上有張紙係到剔?
Offer God
[quote]

我係in eie+is

咁你is 點?

同步嫁喎佢兩個
兩邊都冇咩分別

原來係咁
咁邊個同你講機會大

eie果個有寫野 is果個冇咩做野 齋聽同點頭
eie果個講既

你in果陣淨係得is果個?

你係咪同我一組

9點幾

你條題目係咩

id: howareyouu
求聽日有好消息
求Offer神眷顧
聽日就IN好緊張

加油 後日到我

我係in eie+is

咁你is 點?

同步嫁喎佢兩個
兩邊都冇咩分別

原來係咁
咁邊個同你講機會大

eie果個有寫野 is果個冇咩做野 齋聽同點頭
eie果個講既

你in果陣淨係得is果個?

係啊 我剩係報左is 佢係到剔個表
再拜interview god offer god
polyu
bu
cityu
hku
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞