17/18學年Non-jupas &副學士專區(33) offer god保佑大家!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
到底cuhk pac 同 hku a n f岀左interview 未?
Offer god interview god
早上拜一拜 poly city offer god
Offer God
跪拜

HKU UST CU PolyU CityU
Interview god
Offer god

一陣in im 順順利利
男朋友一陣in im順順利利
Interview god
Offer god
瞓醒幫男朋友求
POLY GSCM OFFER GOD
CITY IM ECON OFFER GOD
BU HRM OFFER GOD
收到會做義工㗎
City IM offer god
有冇人知CU嘅中文教育派咗interview未
後日要去city既Batvb interview,有咩要注意 洗唔洗著suit?

等緊
巴打你幾時in完

上星期

我反而想知其實In左幾人, 總共唔知有無100人
我見佢收就收47個左右(自稱)
我想有U讀啊屌

in 50 收30
佢講既

應該唔會咁少,我相信30都係初步,收多過呢個數你都唔知
反正,科又係elective咁讀有咁多科,好難估計有無收多

我都係講返佢講同我講啲咩姐
你可以唔信 我都唔清楚

我信,我意思係.佢話就話30, 但背後收幾多未必係30
有機會超過30.
當然又唔可以太離地...收太多

係就好呀 收我啦黎啦收我啦

咁year1 entry 係咪收少好多?
poly information security offer god
Bonnie

加油呀 一齊耐心啲等

而家成日心掛掛check email, 搞到上tutorial都專心唔到
offer god
又一日
求下offer god俾個offer我啦
有邊個會去聽日poly AnF interview
Group In個時洗唔洗自介一下先?
IM ching加油
HKUBA
Cityu
千瞳 你in幾點?
我手快快搞到你個回覆冇左sor
千瞳 你in幾點?
我手快快搞到你個回覆冇左sor

原來我㩒錯左封鎖
我上個星期收到poly offer
星期四經網上銀行交左錢
岩岩入左poly個網仲係寫住我not paid
聽日就deadline
我人又唔係香港
可以點算

我反而想知其實In左幾人, 總共唔知有無100人
我見佢收就收47個左右(自稱)
我想有U讀啊屌

in 50 收30
佢講既

應該唔會咁少,我相信30都係初步,收多過呢個數你都唔知
反正,科又係elective咁讀有咁多科,好難估計有無收多

我都係講返佢講同我講啲咩姐
你可以唔信 我都唔清楚

我信,我意思係.佢話就話30, 但背後收幾多未必係30
有機會超過30.
當然又唔可以太離地...收太多

係就好呀 收我啦黎啦收我啦

咁year1 entry 係咪收少好多?

我唔知year1 entry呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞