17/18學年Non-jupas &副學士專區(33) offer god保佑大家!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
想問下有冇人in 咗city im 係問咩問題㗎
有冇人開個Poly AML group俾報咗or收咗offer嘅人一齊傾下
I heart hku nursing offer god
老老豆豆polyu EIE 派撚左offer 未?

等緊
巴打你幾時in完
Gpa god
Mid-term god
City mgt offer god
Cu interview god
求你保佑我今個sem平安順利咁度過
深夜拜offer god
cityu offer god
polyu offer god

等緊
巴打你幾時in完

上星期

唔該絲打 你咁好人一定會收到offer㗎 加油
訓前拜多次offer god

等緊
巴打你幾時in完

上星期

我反而想知其實In左幾人, 總共唔知有無100人
我見佢收就收47個左右(自稱)
我想有U讀啊屌

等緊
巴打你幾時in完

上星期

咁邊有咁快

等緊
巴打你幾時in完

上星期

我想有U讀啊屌

in 50 收30
佢講既

等緊
巴打你幾時in完

上星期

我想有U讀啊屌

in 50 收30
佢講既

其實poly收30個算唔算多

唔該絲打 你咁好人一定會收到offer㗎 加油

等緊
巴打你幾時in完

上星期

我想有U讀啊屌

in 50 收30
佢講既

is 收40 多過eie

等緊
巴打你幾時in完

上星期

我想有U讀啊屌

in 50 收30
佢講既

如果真係50個有in咁都收緊咁制,應該無收30咁少,我見佢寫second year inake 47.

等緊
巴打你幾時in完

上星期

我想有U讀啊屌

in 50 收30
佢講既

如果真係50個有in咁都收緊咁制,應該無收30咁少,我見佢寫second year inake 47.

CK leung比個offer 我OK?
等offer好辛苦

等緊
巴打你幾時in完

上星期

我想有U讀啊屌

in 50 收30
佢講既

應該唔會咁少,我相信30都係初步,收多過呢個數你都唔知
反正,科又係elective咁讀有咁多科,好難估計有無收多
poly information security offer god
Bonnie

等緊
巴打你幾時in完

上星期

我想有U讀啊屌

in 50 收30
佢講既

佢話收40但呢round收得30
10-8個留返遲啲second round third round再收
eie同is都係

等緊
巴打你幾時in完

上星期

我想有U讀啊屌

in 50 收30
佢講既

我都係講返佢講同我講啲咩姐
你可以唔信 我都唔清楚
poly information security offer god
Bonnie

加油呀 一齊耐心啲等

等緊
巴打你幾時in完

上星期

我想有U讀啊屌

in 50 收30
佢講既

我都係講返佢講同我講啲咩姐
你可以唔信 我都唔清楚

我信,我意思係.佢話就話30, 但背後收幾多未必係30
有機會超過30.
當然又唔可以太離地...收太多

等緊
巴打你幾時in完

上星期

我想有U讀啊屌

in 50 收30
佢講既

佢話收40但呢round收得30
10-8個留返遲啲second round third round再收
eie同is都係

你問左
想知edv va出左offer未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞