17/18學年Non-jupas &副學士專區(33) offer god保佑大家!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

係呀

咩科

Hm

做咩唔簡返hm科

極度討厭酒店

咁又讀hm

冇呀當初放榜walkin見冇咩興趣是但揀 唔係讀唔黎但唔鐘意

記得interview 有個讀acct
比人問點解想轉科
話發覺account唔係興趣
跟住kelvin pang問佢所以你轉field係因為唔想讀acct?跟住佢話yes
之後佢同T L Yip係到笑
Offer god 唔該顯靈啊

我最想要就係你個科既offer

等人reject offer啦 咁鬼多人當佢水泡

希望啦 好想知自己係waiting list排第幾

今年cutoff降低左會唔會多人accept

其實shipping依科出到黎有咩做?

除左神科 全部乞食

唔會冇野做既 但人工一定唔高

除非去行船返黎

gscm 呢?
前景好唔好?

幫人問 BU mathematics and statistics
有冇巴絲知幾時出offer
基乎冇人討論呢科
Bu MA 幾時出offer
等email等到傻

除左神科 全部乞食

除非去行船返黎

gscm 呢?
前景好唔好?

比shipping 廣啲 聽講會計師樓都請過
不過同shipping 一樣既係 最多畢業出黎做倉

咩科

Hm

做咩唔簡返hm科

極度討厭酒店

咁又讀hm

冇呀當初放榜walkin見冇咩興趣是但揀 唔係讀唔黎但唔鐘意

記得interview 有個讀acct
比人問點解想轉科
話發覺account唔係興趣
跟住kelvin pang問佢所以你轉field係因為唔想讀acct?跟住佢話yes
之後佢同T L Yip係到笑

我in果陣TLYip都係咁笑
請問大家一共報左幾多科 & 暫時收到幾多offer

報左兩科 有一科offer 諗起都好險 唔知做乜咁大膽

我都係兩科
好後悔無報多d
但除左呢兩科之外又唔想讀其他野
依家一個offer 都無啊

同一處境第一次唔識玩non ju

報左6科0 offer gpa>3.5

同你差唔多

除左神科 全部乞食

除非去行船返黎

gscm 呢?
前景好唔好?

比shipping 廣啲 聽講會計師樓都請過
不過同shipping 一樣既係 最多畢業出黎做倉

thx
有無手足知道city banl 幾時開始派offer

收到風3月尾

可唔可以講吓自己來頭?

消息人士係內部人士定其他?

city poly offer god
有無人星期三做完mae test 已經收到offer
每日一拜
UST Offer god
CU Offer god
等offer等到變望offer石
Interview God
HKU A&F
CityU Fin
BU Fin
CityU Acct second round

Offer God
PolyU A&F
CityU Banl
CU GLBS 二手飯
收到offer即捐一千

另幫好朋友拜CityU acct second round interview
Interview God
Offer god
幫人問 BU mathematics and statistics
有冇巴絲知幾時出offer
基乎冇人討論呢科

Pish
Mid term god
Gpa god
星期二in poly A&F好L淆
每日一拜offer god interview god

hku 6080幾時先有interview

polyu itc vs cityu im
代人問,邊個好d?
代人問,邊個好d?

City IM 唔洗諗喇吓?Polyu ITC 咁__
代人問,邊個好d?

City IM 唔洗諗喇吓?Polyu ITC 咁__

thx
Offer god
Interview god
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞