17/18學年Non-jupas &副學士專區(33) offer god保佑大家!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

我有frd早兩個禮拜已經出咗offer 你幾時interview?
唔知幾時會出gscm shipping second round offer

之前咪有巴打話4月28

我上次尖沙咀考 遲左報到時間我話紅隧塞車都有得考喎

巴打係咪BC 我係idp

係呀
唔好唔開心啦 你報啲科一定要有ielts咩

其實係得City marketing要

shitty marketing = rubbish,不要也罷

算啦屌 city mkt我都放棄左 就算考左都補唔切啦 佢都收左咁撚多人

我deadline前報, 2月頭補交ielts 6.5都收唔到interview

我識d fd十幾個英文4或以上 gpa3.2-3.8 佢地都已經收晒offer 仲要果10幾個係同major 未計其他major嘅英文勁人報
好多人放edu psy
想要嘅接實啦

係呀

shitty marketing = rubbish,不要也罷

算啦屌 city mkt我都放棄左 就算考左都補唔切啦 佢都收左咁撚多人

我deadline前報, 2月頭補交ielts 6.5都收唔到interview

我都後補ielts好驚收唔到interview
聽日department 又開工啦
求下offer god 畀個polyu balss offer 我
即將放edu history
希望依度有巴絲接到
話說今日考Ielts 但我塞車兼蕩失路 結果遲咗五分鐘無得考
仲要覺得前面三份卷考得唔錯
而家好想死 今次已經係我第三次考
無錢再報

無緣city marketing
各位唔好屌我遲到 已經好sad
Interview咗幾科又未有offer
我怕真係ifc見

係呀

多謝各位令我感受到連登有愛
Offer god 比次機會我啦
Offer god 同我呢個星期出 Polyu mgt yr1 offer呀!
Offer God求你大發慈悲的
offer god 黎緊個星期可唔可以出offer 比我
等得好辛苦 完全無動力讀書 唔想再瘋狂追po
EDU GES
POLY SPA
CITY AIS PPP
幫朋友拜poly management bu bba offer god
Poly itc offer god
hku 6080 interview offer god
其實依家仲未有interview email係咪正常
HD Yr 1 報左好多間嘅社工系

poly sw year 1 好似味有,可以打去問
bu sw year 1 , 2月已經in 左
cu sw 已經派左offer
hku 唔清楚
city 唔清楚
Offer神
offer god
Year 1 entry
City ppp
Poly spa
Bu socsci
Offer god
Offer god
year 1 entry
有offer我一定會俾心機讀書
新po留名,offer god interview god
有冇人報左中大Fine Art

btw offer god & interview god
唔知幾時會出gscm shipping second round offer

之前咪有巴打話4月28

打左去問kelvin
佢話會每個星期四不定期咁派
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞