17/18學年Non-jupas &副學士專區(33) offer god保佑大家!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
cu offer god
請問大家一共報左幾多科 & 暫時收到幾多offer

報左兩科 有一科offer 諗起都好險 唔知做乜咁大膽

我最想要就係你個科既offer

有咩offer

加加埋埋有成15科 1科offer都未有

BU Poly city UST 加埋13科
成$2450
而家覺得有一半唔應該報

報咗UST CU POLY CITY6科 BU
收完一科唔想要,但交咗留位費
依家收咗最想要嗰科,蝕咗一萬啦

BU Poly city UST 加埋13科
成$2450
而家覺得有一半唔應該報

$2800
求offer god poly shipping n手飯
我淨係想同番d同學一齊讀書
戒牛 努力讀書 唔走堂
做義工
我都係第一次玩
發現up 唔齊document
搞完一輪之後 人地已經in完收埋offer
更重要既係 出左gpa 我竟然遲了成個月先up 上 BU 個system
如果今年無offer
唯有下年再玩non ju
拜拜offer god
Poly Shipping
BU ISEM
City ELTM
唔該你
拜拜offer god
BU ISEM
City ELTM
唔該你

Poly shipping
拜拜offer god
BU ISEM
City ELTM
唔該你

希望最後有
拜拜offer god
BU ISEM
City ELTM
唔該你

希望最後有

GSCM

我都係兩科
好後悔無報多d
但除左呢兩科之外又唔想讀其他野
依家一個offer 都無啊

同一處境第一次唔識玩non ju

報左6科0 offer gpa>3.5
每日一拜offer god interview god

hku 6080幾時先有interview
拜拜offer god
BU ISEM
City ELTM
唔該你

希望最後有

有ching同我講 有人係開學前一個禮拜先收到shipping offer 希望我地都有啦
祝福巴打

等人reject offer啦 咁鬼多人當佢水泡
拜拜offer god
BU ISEM
City ELTM
唔該你

希望最後有

GSCM

我已經認得你地啦

希望啦 好想知自己係waiting list排第幾

有咩offer

有冇人報左PolyU AML 係冇offer
By the way
BU ISEM offer god
HKU IM offer god
有冇人報左PolyU AML 係冇offer
By the way
BU ISEM offer god
HKU IM offer god

我見到AML好似報左就有

希望啦 好想知自己係waiting list排第幾

今年cutoff降低左會唔會多人accept
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞