17/18學年Non-jupas &副學士專區(33) offer god保佑大家!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
幫朋友拜poly management + bu bba offer god
Poly itc offer god
CU offer god
im self intro大家係咪prepare 1 minute?

prepare 緊 唔好催

準備左1min同1.5min version

我就懷著無野輸既心情同大家玩下interview 你又殺下我我又殺下你

你係咪同我一組

9點幾

你條題目係咩

offer god
HKU BSIM offer god
有offer 我願意放PolyU AML offer俾其他人

im self intro大家係咪prepare 1 minute?

prepare 緊 唔好催

準備左1min同1.5min version

same Here
HKU BScIM offergod

我fd嗰科都係 佢係咁 no

你個frd咩科 有冇offer

Internet and Multimedia Technologies
未有 但絲打唔係俾個interviewer話大機會咩?

佢話機會唔細咋 都驚嫁嘛
我係in eie+is

咁你is 點?

同步嫁喎佢兩個
同一時間兩個一齊係度呢個問下你野果個問下你野咁
兩邊都冇咩分別
但eie同我講野多啲 因為我係first choice eie second is

[menber]原來係咁
咁邊個同你講機會大
is 個program leader 你有冇見到佢手上有張紙係到剔?
[/menber]

Member都唔識串?
星期一又黎 漫長等offer嘅日子又到啦
老老豆豆polyu EIE 派撚左offer 未?
Offer god and interview god

你個frd咩科 有冇offer

Internet and Multimedia Technologies

我係in eie+is

咁你is 點?

同步嫁喎佢兩個
兩邊都冇咩分別
但eie同我講野多啲 因為我係first choice eie second is

咁邊個同你講機會大
is 個program leader 你有冇見到佢手上有張紙係到剔?
[/menber]

Member都唔識串?

幫朋友求 poly balss offer

我係in eie+is

咁你is 點?

同步嫁喎佢兩個
兩邊都冇咩分別

咁邊個同你講機會大
[/menber]

Member都唔識串?

同人一邊吹水打字㩒錯位
Poly mkt offer
聽日就in im,已經睇熟晒佢個官網同fb,但如果佢真係問到好深入嘅im is野我都係照樣收皮

每日一拜
offer god
interview god
poly balss bics
city
UGC
Offer god
Interview god
hku nursing offer god
Tks cu offer god
Hku
City
offer god你唔係要整死我多一次丫?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞