17/18學年Non-jupas &副學士專區(33) offer god保佑大家!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
cityu mgt as ii offer
有人收到?

same ask

未派 今個星期會派 有朋友打咗去問

星期幾?

唔知喎
岩岩in完cityu im, 無限時self-intro+ 中文group discussion 除非有人聽唔明廣東話

selfintro 中定英?

英文
拜一拜offer god
Poly Shipping
BU ISEM
City ELTM
唔該你

巴打 會有offer

承你貴言
早d出就好
岩岩in完cityu im, 無限時self-intro+ 中文group discussion 除非有人聽唔明廣東話

英文

問題係咩

本身絲打in 左第一次?

英文

問題係咩

問你想揀邊個stream,點解揀呢個stream
第二條問你覺得邊個國家it發展完善
勿相認

係 其實in得唔好 但冇second in真係好絕望
收到city acct 2nd in 感謝interview神
offer god
有無過來人講下入到2nd in 係咪都好大機會有offer 仲會篩幾多人

聽人講25-32人一組 簡5-6個 好似

多謝 咁都收得幾少人
我7號3點半

有無3號人
好淆
岩收到City Acc Second In

3號定7號?

7號兩點

3點半

3點半

好似offer都派埋
利申 以前追post望到
請cityu mkt/mgt派offer俾我
有offer放polyu offer
offer god
City u offer god

幫朋友拜埋 Bu offer god

英文

問題係咩

問你想揀邊個stream,點解揀呢個stream
第二條問你覺得邊個國家it發展完善
勿相認

好似好難咁

好似offer都派埋
利申 以前追post望到

代人問
cityu accounting無second in一定無offer?
thx

我都係。。。
我呢排咩事。。。

我都係。。。
我呢排咩事。。。

我都無啊
代人問
cityu accounting無second in一定無offer?
thx

個個都有Im interview
係咪得我無?

利申我得3.07 gpa 認真唔講笑 都有interview

你英文幾多呀?
希望我都有Im interview

我都係。。。
我呢排咩事。。。

我都無啊

大家加油呀
代人問
thx

你都冇?
個個都有Im interview
係咪得我無?

利申我得3.07 gpa 認真唔講笑 都有interview

你英文幾多呀?
希望我都有Im interview

cityu im遲d仲有interview派,唔使驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞