17/18學年Non-jupas &副學士專區(33) offer god保佑大家!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

會分stream in ?

我揀issn, 不過應該冇分stream in

佢會唔會解釋下乜係o2o,有d唔記得d it野

我地個group有人講到離左題 佢stop我地之後講翻o2o係咩,叫我地focus翻

gp得一條問題?

係呀,in左45分鐘就完了

同組啊巴打 你覺得我地仲有冇希望?

實有希望既 所以唔洗咁怕專心應付其他嘢喇 都過咗去了

我揀issn, 不過應該冇分stream in

我地個group有人講到離左題 佢stop我地之後講翻o2o係咩,叫我地focus翻

gp得一條問題?

但其實條問題好似唔算難

我之後講嘢都即刻Focus返Online條Offline 不過唔知唔解之後啲人都繼續離題

gp得一條問題?

但其實條問題好似唔算難

我之後講嘢都即刻Focus返Online條Offline 不過唔知唔解之後啲人都繼續離題

想問有無其他人唔係in衣個女人

gp得一條問題?

但其實條問題好似唔算難

我之後講嘢都即刻Focus返Online-offline,不過唔知點解之後啲人都繼續離題 心諗做乜鳩

gp得一條問題?

但其實條問題好似唔算難

我之後講嘢都即刻Focus返Online-offline,不過唔知點解之後啲人都繼續離題 心諗做乜鳩

幾多人一組

gp得一條問題?

但其實條問題好似唔算難

最on9係第一個講野果個拎埋張貓紙答野都可以答錯

gp得一條問題?

但其實條問題好似唔算難

你帶領成grp啲prof可能覺得你頭腦清晰好掂 祝有offer
我連self intro都未諗掂
有冇人IN左BOM

唔係聽日咩

點解我冇interview
有冇人IN左BOM

唔係聽日咩

係掛 想知INTRO會唔會限時 剩係PRE左1.5MINS版
有冇人IN左BOM

唔係聽日咩

有interview嘅巴打gpa幾多
有冇人IN左BOM

唔係聽日咩

好似唔過3.6冇得IN
有FD3.58冇得IN
有冇人IN左BOM

唔係聽日咩

3.64 IELTS 6.5
有冇人IN左BOM

唔係聽日咩

Fd>3.8
offer god
bu cityu lingu edu
好驚Im interview 好似要準備好多野
有冇人IN左BOM

唔係聽日咩

Fd>3.8

差小小小小小先過
有冇人IN左BOM

唔係聽日咩

Fd>3.8

差小小小小小先過

有冇第2round
Poly offer god
Hku offer god
ucas offer god
有冇人IN左BOM

唔係聽日咩

好似唔過3.6冇得IN
有FD3.58冇得IN

今年要3.6?
我3.5x上年都有得in
city mgt
poly mgt
city banl
bu hrm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞