17/18學年Non-jupas &副學士專區(33) offer god保佑大家!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
Ust conditional offer
offer god
cityu mgt as ii offer
有無人收到?

出咗啦??
HKU BSS
offer god
岩收到City Acc Second In

City im interview tips 聽日in了 仲有mid term
可能我頭先講得唔好, in 我哋好似叫 janet self introduction 個時要用英文,佢冇放timer 喺度計時
跟住佢引用左奧巴馬講過的一句說話, 奧巴馬呼籲美國年輕人學寫程式,問我哋同唔同意,呢part 係用中文講.
不過佢一開次有問有冇人聽唔明中文
我就應該冇offer,希望大家有啦

sorry for 1999

3號定7號?
可能我頭先講得唔好, in 我哋好似叫 janet self introduction 個時要用英文,佢冇放timer 喺度計時
跟住佢引用左奧巴馬講過的一句說話, 奧巴馬呼籲美國年輕人學寫程式,問我哋同唔同意,呢part 係用中文講.

我想問send email俾你個人同in你個個係未一樣 因爲我係個男人send email俾我
個個都有Im interview
係咪得我無?
個個都有Im interview
係咪得我無?

利申我得3.07 gpa 認真唔講笑 都有interview
拜一拜offer god
Poly Shipping
BU ISEM
City ELTM
唔該你

我想問send email俾你個人同in你個個係未一樣 因爲我係個男人send email俾我

唔同人
收到city acct 2nd in 感謝interview神
offer god
有無過來人講下入到2nd in 係咪都好大機會有offer 仲會篩幾多人
有無人收到city acct second in?

3號定7號?

7號兩點
收到city acct 2nd in 感謝interview神
offer god
有無過來人講下入到2nd in 係咪都好大機會有offer 仲會篩幾多人

聽人講25-32人一組 簡5-6個 好似
offer god

利申:聽上屆既人講
offer god

3號定7號?

7號兩點

3點半
岩岩in完cityu im, 無限時self-intro+ 中文group discussion 除非有人聽唔明廣東話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞