17/18學年Non-jupas &副學士專區(33) offer god保佑大家!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
深夜拜offer god
cityu offer god
polyu offer god
Offer god
求所有interview 順順利利 表現優異 頭腦清晰 能夠冷靜應對
比我收到 ugc degree offer
請賜予我Edu language studies year 3 entry ugc degree offer
如受到此offer 必捐500元
Interview God
HKU A&F
CityU Fin
BU Fin
CityU Acct second round

Offer God
PolyU A&F
CityU Banl
CU GLBS 二手飯
收到offer即捐一千
另幫好朋友拜CityU Acct second interview
Interview God
offer god
city mkt ais
poly itc
我會生性做人回饋社會
有無手足知道city banl 幾時開始派offer
bu hrm
poly mgt
city mgt
city banl
有無手足知道city banl 幾時開始派offer

收到風3月尾
City year 1 APSS 是咪無interview直接出offer
收到中大offer有冇人親身去左中大俾資料hard copy佢地check?

同問

我未,你哋呢?

有無GLBS既巴絲組團一齊交?

佢係咪叫我地盡快交?

利申非GLBS

我可能星期一就去交
Btw 唔同科都應該係交去同一地方?
咁都可以組團

識人一月交10000 而家仲未去

唔係完sem 4 先一次過交咩?

同問

我未,你哋呢?

有無GLBS既巴絲組團一齊交?

佢係咪叫我地盡快交?

利申非GLBS

我可能星期一就去交
Btw 唔同科都應該係交去同一地方?
咁都可以組團

識人一月交10000 而家仲未去

唔係完sem 4 先一次過交咩?

我諗住星期二去交
offer god
Edu psy n 手
Bu isem offer god
Offer god
Interview god 請繼續出interview 比我
Cccu 3.8 gpa god

點解要3.8咁高

要meet conditional offer呀屌

最尾個sem都要追係辛苦d
Fight

A巴 係愛呀
好人會有offer

Shipping offer 就最好
新post lm
poly shipping N手飯god
city bom interview god

同拜
屌你條友3.02有shipping offer

佢要追condition都辛苦啦

Poly hd 3都無
好似個個in kelvin果組既親生仔都有offer

我係佢in 但我係CCCU

希望a巴都有offer做同學

HKU offer god
拜一拜offer god
Poly Shipping
BU ISEM
City ELTM
唔該你
報左PolyU logistics 嘅巴絲
提提大家28號要交留位費

我最想要就係你個科既offer

等人reject offer啦 咁鬼多人當佢水泡

希望啦 好想知自己係waiting list排第幾

今年cutoff降低左會唔會多人accept

其實shipping依科出到黎有咩做?

除左神科 全部乞食

唔會冇野做既 但人工一定唔高

除非去行船返黎

gscm 呢?
前景好唔好?
求Offer神保佑
求offer神賜我offer
Cityu幾時派offer
polyu nursing offer god
hku nursing offer god
HKU BSIM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞