17/18學年Non-jupas &副學士專區(33) offer god保佑大家!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
頭先個post有個話有BU bba offer但想去city個個,想問下你BU bba咩offer?

我呀?bba冇concentrtion果隻

Year 1?幾時收到?介唔介意講下gpa?

yr 1, 三月中, gpa<3.6

問咩題目?in得好好?
收到中大offer有冇人親身去左中大俾資料hard copy佢地check?

同問

我未,你哋呢?
幫男朋友求
POLY GSCM OFFER GOD
CITY IM ECON OFFER GOD
BU HRM OFFER GOD
收到會做義工㗎
拜一拜offer神先
收到中大offer有冇人親身去左中大俾資料hard copy佢地check?

同問

我未,你哋呢?

係比咗留位費先俾定點?
Polyu offer
Cityu offer
有幾多個ching 28/3 in im?

bu perm n手食
edu pe offer
新post 再拜Offer god
請問大家一共報左幾多科 & 暫時收到幾多offer

除左hku嶺大 乜都報哂 city報左4科
零offer呀屌
冇ugc就真係跳樓
offer god
bu cityu lingu edu

零offer呀屌
冇ugc就真係跳樓

報名費都成千
Shipping offer god ISEM offer god

Gpa god offer god sem god 乜god都拜

入到其一捐5舊

ISEM 2點被問路嘅1號女仔同我相認啦

零offer呀屌
冇ugc就真係跳樓

報名費都成千

當你諗下 報dse都二千啦 既時候 就會開心啲

同問

我未,你哋呢?

我諗緊係咪唔洗等埋最後個sem既transcript 都可以交

零offer呀屌
冇ugc就真係跳樓

報名費都成千

當你諗下 報dse都二千啦 既時候 就會開心啲

應該話 呢啲錢唔哂得
offer god
CU engine year 1 entry
好想year 1入番大學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞