17/18學年Non-jupas &副學士專區(33) offer god保佑大家!

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
City IM interview已炒 問題都冇得問

問左d 咩?
City IM interview已炒 問題都冇得問

問左d 咩?

問左啲咩?
Bu isem offer god
Gpa god
city im 女人in,全英,問o2o 既野
City banl快啲派offer俾我

我都想快d收到

我都想要

上面有人講三月尾派

鬼婆?

咩stream?

咩stream?

issn

咩stream?

issn

In左幾耐

巴打介唔介意講下成條題目係問o2o 既咩?
Bu isem offer god
Gpa god

絲打
city im self intro 係咪1分鐘?
Bdis interview 用中文好hea
佢base on人地嘅self-intro去問discussion question
大家加油
等緊星期三晚
有邊個會去聽日poly AnF interview
Group In個時洗唔洗自介一下先?

ching係揀左咩stream?
有邊個會去聽日poly AnF interview
Group In個時洗唔洗自介一下先?

其實呢啲基本野 準備一下個人都定啲啦
唔好懶

ching係揀左咩stream?

會分stream in ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞