2020/21 英國master討論區

1001 回覆
20 Like 7 Dislike
弱雞想問下呢到有無sheffield既group ??
黎緊9月去掛...唔想再等多年先grad 雖然我都怕出事
sor我意思係黎緊九月
我都會去呀
ching你係咪有interview的?
我去UOS ching係邊間?
我唔駛in 三月頭報 岩岩直接出offer
一樣
我tg: aiyahowareu 有機會update既再傾下
今日都收到KCL嘅offer
我個offer 又係冇deadline
都唔知去唔去好
岩呀 衣家都唔知點算好 如果真係去 又要開工搵accommodation
我都收到ucl offer 而家等緊ielts成績出
我email問左佢係開學前accept都ok 但要預時間整visa
我都收到imperial offer 如果轉online teaching你地會唔會去?
我都收倒Southampton engine offer
但總覺得比廿幾萬去online learning好似好on 9咁 大家點睇
同埋假如你地accept左 會照去UK定係留係香港上堂算
你地交左deposit 未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞